Puntjesjagersgilde

Puntjesjagers van het derde uur (101-150)

 

Puntjesjagers-banner ===>

PUNTMASSA: Puntgave lichtpuntjes

<=== Puntjesjagers-banner


Als je deze banner tegenkomt, heb je te maken met iemand die graag veel caches wil vinden.

Hieronder vind je de html-code voor de banner. Die kun je bij voorbeeld in je profile plaatsen: (met dank aan LeoCache.NL)

 

<a href="http://www.carrottelogs.nl/puntjesjagersgilde.html" target="_blank"&gt <img src = "http://img.geocaching.com/cache/8ca06ac2-fb88-4b79-85d3-248963c36de0.jpg" title="Klik hier om óók Puntjes te jagen!" alt="Klik hier om óók Puntjes te jagen!" width="205" height="50"/&gt</a>

  

Wil je de banner ook gebruiken, kopieer hem gerust, maar...
Mail je teamnaam en schrijf beknopt op waarom en hoe je de puntjes vergaart: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Je tekst wordt hieronder opgenomen.
Je bent dan automatisch lid van het Puntjesjagers-gilde.

 
 

Definities (zie eventueel de begrippenlijst)

Puntjesjager

Iemand die het geocachen voornamelijk beoefent om veel caches te vinden en zodoende hoog te scoren in ranglijsten. Ter verduidelijking: een puntjesjager beoogt de puntjes op normale legale wijze te verzamelen. Dit in tegenstelling tot de puntjesstroper.

Puntjesstroper
Iemand die het geocachen voornamelijk beoefent om veel caches te vinden en zodoende hoog te scoren in ranglijsten, maar daarbij niet altijd even zorgvuldig te werk gaat, of zelfs oneerlijk en/of op achterbakse wijze opereert.

 

Hieronder de 50 Puntjesjagers van het derde uur.
 

101. Brunsting (28-02-2012):
Wij zijn echte puntjesjagers. Het ene teamlid is er wel wat fanatieker in dan het andere teamlid. Maar als er een puntje te vinden is zijn we van de partij. Als we ergens heengaan proberen we onderweg en ter plaatse altijd meer puntjes te scoren. De ene keer gaan we makkelijke puntjes scoren en de andere keer gaan we samen met de hond op pad om een multi-puntje te scoren.
 

Profile for Brunsting

102. peterseli (28-02-2012):
Onze meeste puntjes worden onderweg vergaard. Als je ergens naar toe gaat is de dag in ieder geval geslaagd als er ook een paar caches in de buurt van bestemming of onderweg worden gevonden. In onze regio van Goeree-Overflakkee rijden we graag een keertje extra om een gouden puntje te behalen. We hebben de gewoonte om bij elk logpuntje een foto van “peterseli was here” te maken, om zo de log tot in de puntjes te verzorgen. Tevens vinden we het erg leuk om andere cachers leuke puntjes te laten vinden. Tot slot verkopen we ook graag heerlijke (ski)puntjes, maar dat is niet onze hobby, maar ons werk.
 

Profile for peterseli

103. vanBaarsel (28-02-2012):
Team "vanbaarsel" bestaat uit Jeroen & Inge, die samen met hun twee dochters (van wie de oudste onder haar eigen naam logt) regelmatig naar buiten trekken op zoek naar puntjes. Soms is dat er slechts één, maar wij proberen onze tochten zo te plannen dat we er toch een paar meer kunnen doen. We zijn geen fanatieke goudjagers, maar vinden het heerlijk om een lekkere wandeling of fietstocht te maken! Puntjesjagers? Natuurlijk!
 

Profile for vanbaarsel

104. Team-Roodkapje (28-02-2012):
Team Roodkapje is begonnen in 2009 nadat zoonlief door de buren een paar keer meegenomen was en hij ook zo’n “ apparaatje” wilde. Met de op Marktplaats gevonden E-trex liepen we vervolgens ongemerkt steeds vaker achter die pijl aan. En stonden we bijna net zo vaak aan de verkeerde kant van de sloot. Eerst alleen in Hoogvliet alwaar het aantal caches bovengemiddeld hoog is, maar nadat deze op waren breidde het gebied zich steeds verder uit en nam de drang tot puntjesjagen toe. Een betere GPS was inmiddels aangeschaft met echte kaarten, dat scheelde een hoop onnodig zoeken.
De kinderen zijn inmiddels een beetje afgehaakt maar zijn nog wel te porren voor een leuke nachtcache en op vakantie. Pa en Ma Roodkapje trekken er inmiddels bijna iedere week, soms in gezelschap van inmiddels opgedane (Geo)vrienden, wel een paar keer op uit voor zowel een lekkere wandeltocht alswel een rondje oppikkers.
Na 160 stuks in 2009, 464 in 2010, 915 in 2011 zijn we benieuwd wat het aantal puntjes in 2012 zal worden.
 

Profile for Team-Roodkapje

105. schaafjes (28-02-2012):
In juli 2010 zijn we besmet met het puntjesjagen virus. Toen wisten we dat nog niet, maar sindsdien is het soms best uit de hand gelopen. Zo hebben we in 2011 geprobeerd om precies 2011 founds te halen. We hebben ons nu voorgenomen om te proberen om tenminste 100 puntjes per maand te scoren. Puntjesjagen, maar zeker met mooie caches op mooie plekken is toch de mooiste hobby die er is. Overigens doen we naast puntjesjagen ook aan favo-jagen en dat is ook heel leuk; dus zowel puntjes met veel favo's bezoeken als caches maken waar mensen hopelijk zo veel plezier aan hebben dat ze er een uitdelen.
 

Profile for schaafjes

106. Mongoosita (04-03-2012):
Help, het huishouden versloft! Er ligt stof in alle kamers, de vijver heeft een lek, mijn fietsketting moet ingekort worden en de klimop gesnoeid. Ik kijk geen tv meer, spreek alleen af met anderen als het op plaatsen is waar ik nog niet eerder was, ga heel graag voor mijn werk naar een andere stad en vergeet de tijd dat mijn zoon naar bed moet. En
de cijfertjes over de puntjes zijn ook leuk, maar dat is vast vakdeformatie. Het is een ramp, alles overgenomen door het puzzelen en zoeken! Maar als ik voldaan thuiskom, is het wel een blije Mongoosita! En daar heeft het huishouden ook baat bij ;-)
 

Profile for Mongoosita

107. easy82 (13-03-2012):
Het leuke is dat je op plekken komt (hoe dicht bij huis ook) waar je normaal gesproken niet komt. En de vraagtekens zijn favoriet omdat het uitzoeken leuk en leerzaam is.
 

Profile for easy82

108. Team Dito (13-03-2012):
Wanneer ben je een puntjesjager? We vinden het leuk om puntjes te verzamelen, onderweg ergens naar toe of gewoon als doel. De ene keer wat fanatieker dan de andere. Soms is het ene teamlid enthousiaster, soms de andere. Het leukst vinden we als we een doel hebben: een (TOP25) challenge (niet dat nieuwe soort), of net een paar caches extra doen om die ene badge te upgraden.
 

Profile for Team Dito

109. eureka-! (26-03-2012):
Elk puntje is er één! Het mooie van geocachen is dan ook dat je keus genoeg hebt om er één te scoren. Vaak op mooie plekken en voor elk wat wils: snelle oppakkers, puzzels te kust en te keur, lange en korte multi's, virtuele en zelfs (earth)caches waar niets fysieks, maar wel iets interessants en leerzaams te vinden is. Daardoor blijft puntjes verzamelen al jaren voor ons aantrekkelijk...
 

Profile for eureka-!

110. Getzie family (26-03-2012):
Mag ik dan de 110de puntjesjager zijn want dat puntje moet ik dan natuurlijk ook hebben als echte puntjesjager.
 

Profile for Getzie family

111. lingbeek (26-03-2012):
In december 2010 werd ik geïntroduceerd in de wereld van het geocachen. Op 4 januari 2011 maakte ik vervolgens mijn account aan op geocaching.com. En sindsdien is het mijn leven gaan bepalen. Op 23 maart 2012 (Nog net geen jaar en drie maanden later) vond ik mijn 2000ste cache en ik mag me nu dus dubbel kilocacher noemen. En dat terwijl ik niet het type ben dat alleen maar voor de puntjes gaat.
Lange trails met honderd traditionals zijn niet mijn ding. Maar juist de mystery-caches vind ik heel erg gaaf. Lekker puzzelen. Inmiddels heb ik heel wat mysteries gevonden en nog zo'n 400 opgeloste mysteries in mijn GPS staan.
Mijn cache-gebied is bijna heel Europa en dat wordt veroorzaakt door het feit dat ik voor mijn werk heel erg veel door Europa reis.
Een blik op mijn coin
http://coord.info/TB3R02H die ik overal mee naartoe neem zegt genoeg over mijn reislustigheid. Meer dan 250.000 kilometer in een jaar tijd....
Het aantal caches is niet de enige statistiek die ik graag vol wil krijgen. Maar ook de days of the year geocaching, days placed, en vooral het 81-grid houd me af en toe bezig. Nog steeds moeten er een aantal uitdagende caches gevonden worden om dat grid vol te krijgen...
 

Profile for lingbeek

112. DaRoChJa (31-03-2012):
Eind 2010 maakten we kennis met dit spel en inmiddels zijn we (een gezin van 4) helemaal verknocht aan het spel. Het begon omdat we wel eens wat anders wilden dan altijd op dezelfde plek wandelen. Overal ontdekken we nu prachtige plekjes, dichtbij maar ook ver weg (op vakantie). Elk weekeinde proberen we wel enkele puntjes te vergaren. Een heel mooi tijdverdrijf. En als toef op de taart mag je na het behalen vaak een banner plaatsen. Kijk maar eens op http://www.gc-spoilers.com/banners.html.
Groeten, DaRoChJa :o)
 

Profile for DaRoChJa

113. Geo3hoek (24-04-2012):
Team Geo3hoek is 10 maart 2010 begonnen met Geocaching. In het begin ontbrak het aan de juiste apparatuur. Inmiddels zijn we goed voorzien waardoor we nog meer plezier beleven en op mooie plaatsen terecht komen. We blijven leren op dit gebied. De aantallen zullen we de komende jaren verdubbelen en verdubbelen.
 

Profile for Geo3hoek

114. dickdehaas (16-06-2012):
Wij (dickdehaas en 4sungura, 2 teams, 1 familie) scoren de meeste punten tijdens onze vakanties in binnen- en buitenland. Door de caches kwamen we op bijzondere plaatsen waar we anders niet waren gekomen.
Thuis proberen we elke week wel een of meer caches te vinden, maar dat lukt niet altijd. Er zijn (altijd) nog andere bezigheden. Maar je ontdekt op deze manier ook de mooie omgeving van Delft! Daarnaast vinden we de combinatie leuk van buiten bezig zijn (wandelen, fietsen) gecombineerd met moderne technieken.
 

Profile for dickdehaas

115. 4sungura (16-06-2012):
Wij (dickdehaas en 4sungura, 2 teams, 1 familie) scoren de meeste punten tijdens onze vakanties in binnen- en buitenland. Door de caches kwamen we op bijzondere plaatsen waar we anders niet waren gekomen.
Thuis proberen we elke week wel een of meer caches te vinden, maar dat lukt niet altijd. Er zijn (altijd) nog andere bezigheden. Maar je ontdekt op deze manier ook de mooie omgeving van Delft! Daarnaast vinden we de combinatie leuk van buiten bezig zijn (wandelen, fietsen) gecombineerd met moderne technieken.
 

Profile for 4sungura

116. MacDD (18-06-2012):
De combinatie van het thuis al verzinnen en dan in het veld gekke dingen doen,
op plaatsen die je anders nooit zou zien, de gekte van het zoeken, de
overwinning van het vinden, de lol met vrienden, de spanning van de
onbereikbare plaatsen. What's more to say?
 

Profile for MacDD

117. Henri/Hein (10-09-2012):
Puntjesjagen................ och het is een leuk spelletje en je komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Daarnaast is het ontmoeten van cachecollega's ook buitengewoon interessant al is het maar voor het bekende "geopraatje". Een oppikkertje is leuk maar een mooie multi heeft toch mijn voorkeur. Maar ........... iedereen beleeft "geocaching" op zijn eigen manier en ik hoop dat men daar van geniet.
 

Profile for Henri/Hein

118. Orteeltjes.nl (13-09-2012):
Puntjes jagen. Ja soms is dat leuk. Rondje bij de buren b.v. 160 caches in een rondje om Essen in België. Leuk voor de puntjes. Maar eigenlijk genieten we het meest van dat ene puntje waar veel gewandeld moet worden en waar we onderweg kunnen genieten van de omgeving. Ook genieten we van de onverwachte ontmoetingen met collega cachers. We hebben al verschillende vriendschappen hieruit.
 

Profile for Orteeltjes.nl

119. Becurious (14-09-2012):
Als het enigszins kan dan ben ik ofwel samen met andere teams ofwel alleen buiten te vinden op zoek naar caches. Soms een multi waar we op onverwacht mooie plekjes uitkomen, dan weer een trail die bij tijd en wijle ook in schitterende natuurstukken verborgen liggen.
Maar een webcamcache of earthcache midden in hartje Amsterdam is ook geinig om te doen. Af en toe de grenzen verleggen en een rondje in Duitsland lopen aan de Moezel of Beieren sla ik ook niet af. Maar een mooie spannende nachtcache is met een groepje ook spannend om te doen en de lol erbij die je dan kan hebben.
Al met al hierdoor veel puntjes mogen behalen en mooie vriendschappen kunnen sluiten.
Nu ik weer gezond verklaard ben zal ik zeker vaker op pad gaan. En met het aantal caches wat heden ten dage online komt zal er voorlopig nog geen einde aan het puntjesjagen komen.
 

Profile for Becurious

121. Ommentje (31-10-2012):
Sinds wij aangestoken zijn door team Zwolfje is er altijd wel weer een reden om op pad te gaan. Het feit dat je lekker in de buitenlucht bent, heerlijk toch. Sinds februari van dit jaar(2012) zijn wij begonnen met deze geweldige hobby. Inmiddels zijn er al een paar TB’s van ons onderweg en als wij aan de wandel zijn, zijn wij te herkennen aan onze TB-rugzak.
 

Profile for Ommentje

122. Team Fixitwell (04-11-2012):
Wij nemen graag puzzel-punten, multi-punten, ver-weg-punten, hier-komen-we-anders-nooit-punten en mooie-locatie-punten tot ons. Het is gewoon een heerlijke, gezonde taart waar we niet meer vanaf kunnen blijven! Met als de kers op de taart; de banner!
 

Profile for Team Fixitwell

123. De Rode Draak (06-11-2012):
Het begon onschuldig met een etentje bij de Griek op 16 juli 2011 waar vrienden mij over het geocachen vertelde. Meteen even kijken hoe dat werkt die avond en in de stromende regen "CNL: Gaatkensplas" gedaan. Doorweekt, maar lachend dat zoiets bestond zelf ook maar op pad gegaan. Eerst met alleen een uitdraaitje van de site en zo werd de tweede al meteen in het buitenland gevonden.
Sinds die tijd is er een hoop veranderd. Waar je eerst blij was met 5 caches op een dag, is inmiddels het persoonlijk record 170 op 1 dag (rondje Stasiboom im Herzogtum en het tweede trailtje Someren). Inmiddels is de cachemobiel vervangen door eentje met een trekhaak, is de twinnyload aangeschaft inclusief nieuwe fiets en staat er een tas met uiteenlopende hulpmiddelen bijna standaard in de achterbak.
Zomers meer de trailtjes met de traditionals, 's winters meer tijd voor het oplossen van de puzzels. Zo blijft het afwisselend, kom je op hele leuke plekken en ontmoet je leuke mede-cachers. En zo staat de teller één jaar en 4 maanden na het begin inmiddels op 2147 caches in 12 landen. Best een leuk gemiddelde als puntjesjager.
 

Profile for De Rode Draak

124. RvU (06-11-2012):
Ja ook ik ben puntjesjager. Geen uitgebreid verhaal hier. Zonde van mijn tijd, in de tijd die ik bezig zou zijn met het opschrijven van mijn verhaal kan ik wel twee puntjes scoren!
 

Profile for RvU

125. siemp (13-11-2012):
Ooit lang geleden in Zwitserland is het begonnen. Toen een berg op voor het eerste puntje. Zeg maar gerust punt! Wat een hoogtepunt. Een dieptepunt was toen 256 dagen geen cache vinden. Bleek dat er ook een paar in Nederland lagen. Toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken...
 

Profile for siemp

126. Team Piepmuis (21-11-2012):
Als je 1000 caches binnen een jaar logt, heeft ontkennen geen zin meer. Dan ben je een puntjesjager. Wij zijn dus ook puntjesjagers, hoe leuk ik het lopen van langere multi's ook vind, hoeveel tijd ik ook besteed aan het oplossen van mysteries. Het leegvegen van een gebied is gewoon leuk. Voor ons is puntjesjager een geuzennaam.
 

Profile for Team Piepmuis

127. Team EvdB (16-12-2012):
Geocachen is heerlijk ontspannend en het is prettig dat we de wereld er vrolijker mee maken. Iedere cache die wij vinden is toch weer een smiley op de kaart! Hoewel we kunnen genieten van lange of moeilijke mysteries en multi's en blij zijn met dat veroverde puntje, willen we ook graag "loon naar werken": en zijn dan ook niet vies om een oppikker mee te nemen. Alles voor de puntjes (en de banners natuurlijk)!
 

Profile for Team EvdB

128. shejo (12-01-2013):
Sinds vorig jaar zijn we in de ban van geocachen en sindsdien hebben we toch al wel wat puntjes gescoord. Eerst speuren naar leuke puntjes op de kaart, waarbij de vraagtekens ons nog wel eens een punthoofd bezorgen, dan een leuke route uitstippelen, en dan erop uit. Het heeft ons al op leuke en verrassende punten gebracht. Snelle oppakkers of het betere zoekwerk, het is allemaal geen punt, als het maar zorgt voor plezier voor ons en een smiley op de kaart. Geocachen krijgt een dikke 10 punten van ons!
 

Profile for shejo

129. Fleetwoods (04-02-2013):
Het begon in Zuid Frankrijk op de camping in Cannet en Roussillion in september 2011.
We zaten daar met "Ducks of Doom". Bleek hun geocache-naam te zijn! We waren wel nieuwsgierig wat ze iedere dag zo deden. Leek erg leuk. Of we een keer meer wilden. Dat was het begin van een virus dat niet meer ophield zich te vermenigvuldigen.
In ongeveer 16 maanden al zo’n 2250 founds. Vorige winter ieder weekend erop uit om maar puntjes te scoren. Natuurlijk werden er ook puzzels opgelost, maar de tradies namen toch de overhand. Puntjes, puntjes, puntjes, dat is het enige dat telt lijkt het wel. Het geeft voldoening om weer eens wat punten te kunnen loggen.
Je komt ook op hele mooie en leuke plekjes waar je normaal nooit geweest zou zijn als je niet achter de puntjes van geocaching jaagt. Er gaat vanaf dat eerste moment ook geen vakantie voorbij zonder puntjes te scoren. In mei 2012 hebben we tijdens onze vakantie zowat heel Dijon omgeploegd en veranderd in smileys. Dat allemaal voor de puntjes en het spel natuurlijk. Bovenal gaan we gewoon door met het verzamelen van de puntjes.
 

Profile for Fleetwoods

130. Cyriljo (09-02-2013):
Ik ben ook een puntjesjager geworden. Ik had 1 puntje gevonden en zag dat er vlakbij nog een puntje lag. En zo ging ik steeds verder van puntje naar puntje. Nu heb ik gemerkt dat het neerleggen van een puntje ook leuk is, dus nu staat mijn eerste puntje ook active en mijn tweede is in de maak. Puntjes jagers succes.
 

Profile for Cyriljo

131. wizard4u (09-02-2013):
We komen door geocaching op plekjes waar we:
• anders nooit zouden komen
• zouden willen komen
• nooit meer willen komen,
maar in de meeste gevallen zijn het plekjes waarvan je zegt:
• hé wat leuk hier
• mooi zeg
• hier moeten we nog eens terugkomen (niet dus)
Echte puntjesjagers dus !
 

Profile for wizard4u

132. D1964 (18-03-2013):
Wij zijn ook een echte puntjesjagers. Soms ga ik er echt met een cache-maatje op uit om zoveel mogelijk puntjes te scoren. En soms ga ik er lekker op uit om met de andere helft van dit team, lekker een hotelletje te pakken en dan lekker gaan cachen in de omgeving.
Wij wensen iedereen veel cacheplezier.
 

Profile for D1964

133. rieus (20-03-2013):
Als ik met 1 begin denk ik die andere kan ook nog wel even en die ook nog.
Zo kan ik dan heel wat puntjes scoren en het liefst op de fiets.
Heerlijk uitwaaien en genieten!!
 

Profile for rieus

134. luckyrik25 (28-03-2013):
Ik ben in mijn eentje Luckyrik25 en ik ben sinds september 2012 aan het geocachen geslagen. Ik probeer als ik ga cachen zoveel mogelijk caches ineen te pakken en dat gaat mij aardig goed af. Zelfs met deze wintermaanden ga ik vooral door met puntjesjagen.
 

Profile for Luckyrik25

135. Flevofrog (05-04-2013):
Ruim zes jaar geleden ben ik begonnen met geocachen, de beginjaren vooral alleen. Nu ik een hoop cache-vrienden heb, ben ik vrijwel elk weekend één dag op pad (een puntjesjager dus) met één of meerdere cachers bij daglicht of in het donker en alles is even leuk. Doordeweekse avonden worden vooral benut met het oplossen van mysteries. Kortom een verslavende hobby die je op plekken brengt waar je anders nooit zou komen. O ja, ik ben dol op banners dus die staat al op mijn profiel pagina.
 

Profile for Flevofrog

136. RSTW (06-04-2013):
Ik ben sinds eind juli 2012 bezig met het spelletje. Toen zat ik met een bevriende cacher op een terrasje, en zei: “Neem me nou eens mee, ik wil wel eens zien wat het is.” Na het vinden van mijn eerste cache (carpool cache Woerden) wilde ik alleen nog maar meer.
Zo heb ik inmiddels twee powertrails in Duitsland gedaan, hetgeen de score rap omhoog brengt.
Het cachen heeft mijn vorige hobby (lees: obsessie) vliegtuigspotten totaal verdrongen. Had ik niet verwacht... Het mooie aan geocachen vind ik het komen op plekken waar je het bestaan niet van kende, en ook het genieten van de natuur, het zien van grote groepen ganzen, de kick van het vinden van een cache, en ook vooral de mooie kaart met al die smileys.
Ik heb zelf inmiddels 65 caches liggen rondom Woerden, inclusief de Polder Trail. Wat betreft onderhoud valt het me tot nu toe wel mee. Vind het vooral leuk om de logjes te lezen.
Ik ben ook al druk aan het sparen om nog meer powertrails te gaan doen. Op de verlanglijst staan de ET- en Route 66-trails, maar ook de CSJ trail in Spanje.
Op naar de 2.000!!! :-)
 

Profile for RSTW

137. Team 85 (06-05-2013):
Mijn eerste mijlpaal van 100 gevonden caches voelde goed, 250 nog beter,
nu wil ik graag een kilocacher worden. Puntjes scoren is dus erg belangrijk.
 

Profile for Team 85

138. gadnar (15-07-2013):
Hoe meer hoe beter waar dan ook. Lekker op pad en plaatsen tegenkomen waar ik nog nooit geweest ben. Zo fijn om geocacher te zijn.
 

Profile for gadnar

139. RMvDB (15-07-2013):
Sinds wij besmet zijn met het geocache virus, wandelen we veel, komen we op de mooiste punten waar we anders nooit zouden komen. Wij puzzelen, proberen problemen op te lossen en via earthcaches verdiepen we ons weer in andere zaken. Kortom geocaching is een verrijking van ons leven.
 

Profile for RMvDB

140. tossie (03-08-2013):
Puntjes jagen is voor mij meestal op zondag om 6 uur bij de eerste cache staan en dan tot de middag zoveel mogelijk loggen.
Door de weeks is mijn jachtgebied meestal de omgeving van Amsterdam en Haarlem en sprokkel ik dagelijks wel wat puntjes binnen.
De afgelopen ruime 3 maanden steeds meer plezier in het geocachen gekregen omdat het de kick geeft van het vinden en het bezoeken van plaatsen waar je anders nooit gekomen was.
Ook vind ik het leuk om te jagen voor eremetaal, maar dat wil nog niet echt vlotten.
De adrenaline die dit meebrengt is echt een kick en bij zo'n verse cache valt er altijd wel een praatje te maken.
Eigenlijk is geocachen in die ruime 3 maanden toch wel een beetje als verslavend gaan werken, wel een gezonde, verslaving. Dat dan weer wel!!!
 

Profile for tossie

141. Cora (19-08-2013):
Wij cachen al vanaf eind 2001, eerst met de kinderen zo nu en dan en nu de kinderen opgegroeid zijn, gaan we meerdere keren per week met zijn tweeën of ik alleen.
De statistieken hou ik goed in de gaten, ik probeer altijd wat omhoog te komen in de rankings. Daardoor beschouw ik mij wel als een puntjesjager. Zolang WIJ er plezier aan beleven om ook snelle oppikkers en voortuincaches te zoeken, is daar niets mis mee.
 

Profile for Cora

142. daldeejers (20-08-2013):
Ook wij jagen graag op de puntjes.
Maar ook mysteries, en lopers vinden we leuk.
Dus horen we nu ook bij de puntjesjagers.
Maar het is nog steeds een leuke en mooie hobby.
 

Profile for daldeejers

143. Erik_Los (13-09-2013):
Vooral wanneer ik veel tijd te besteden heb (als ik mij verveel) vind ik het erg leuk om achter podiumplekken aan te jagen. Dat maakt mij tot een puntjesjager. Verder gaan de puntjes niet hard (gestaag maar zeker). Alles gaat op mijn tempo en elk puntje komt na de andere. Snel of langzaam, eerste of laatste, ik vermaak mij uitstekend met deze hobby.
 

Profile for Erik_Los

144. de-trompetter (18-11-2013):
Sinds 1.5 jaar puntjes aan het verzamelen.
Dit jaar al 1451 (16-11-2013) smileys op de kaart gezet.
Dit is toch veel leuker, er in de weekenden er op uit trekken in plaats van met je luie reet op de bank te hangen. T'is zo leuk dat de hobby een obsessie begint te worden.
 

Profile for de.trompetter

145. JvanW (11-01-2014):
Zeer graag wil ik deze banner toevoegen aan mijn collectie. Ik ben immers dol op banners.
Het is allemaal begonnen, toen ik steeds vaker over Geocachen begon te horen in mijn omgeving. Toen hebben we het eens geprobeerd en we hadden het virus eigenlijk direct te pakken. Een paar uur later waren we al premium member en na 1 dag had ik al een GPS in huis. Het puzzelen is veelal een uitdaging, maar de tochten hebben ook zeker hun charmes. Je komt op plaatsen, waarvan je dacht dat die er niet waren in de buurt.
Geocachen is ook ideaal om er met vrienden of gezin er op uit te trekken, iedereen is actief bezig. Zelf zijn we verkocht op de nachtcaches, maar die zijn er (nog) helaas niet zo veel in Nederland.
En we zijn puntjesjagers, want de vele "tradi" tochten zijn toch het mooist in elkaar gezet!! En die zijn er genoeg! Soms trek ik er zelf op uit, om de gehele dag alleen maar tochten te doen!!
 

Profile for JvanW

146. deezleman1968 (20-01-2014):
Ik doe graag geocachen omdat je zo op plekjes komt die voor anderen als bijzonder worden aangetoond doormiddel van een cache.
Dus met andere woorden... je komt op bijzonder mooie plekken van de wereld.
Ik ga geocachen op elk moment dat ik kan... het liefst elke dag.
 

Profile for deezleman1968

147. Bockereyders (25-01-2014):
2014 is ons 3e kalenderjaar met geocaching. En altijd weer staat elke cache, waar dan ook, wel in het teken van puntjesjagen. Is het niet een banner die ik wil hebben, een cache die op de do-to lijst staat, een behaalde GeoTrophy, dan is het wel een cache welke dan ook die iets aanvult in de statistieken en diagrammen van GSAK FindStatsGen, de puntentelling van BadgeGen om hoger in de “belt” te komen of in de matrix M/T, kalenderdag of jasmer kalender. Altijd maar weer gaat het om de puntjes... Na het updaten van de statistieken in mijn profiel kan ik hier ook altijd naar blijven staren. Kortom ik ben absoluut een echte puntjesjager!
 

Profile for Bockereyders

148. Xiefehl (30-01-2014):
Sinds begin juni 2013 bevangen door de geocachekoorts ga ik iedere dag op pad om minstens 1 puntje te scoren. Helaas lukt dit door omstandigheden niet altijd. Daarom plan ik de weekends zodanig dat het aantal puntjes minstens meer dan 20 toeneemt. Door de weeks zijn het oppikkers van puzzeloplossingen of nieuw uitgekomen caches regio Haaglanden / Westland / 3B-hoek.
 

Profile for Xiefehl

149. Mozique (14-02-2014):
Mijn puntjes jaag ik meestal op de fiets en de nabije omgeving van mijn huis. Als ik samen met mijn cachemaatje Xiefehl puntjes ga jagen dan zetten we diezelfde fiets achterop de auto en kom ik iets verder. Nu jaag ik gestaag op mijn duizendste puntje!
 

Profile for Mozique

150. De pinguinbende (19-03-2014):
Wij gaan graag op de fiets opzoek naar puntjes. Daarbij nemen we kleine ping mee in de fietskar zodat ook zij kan genieten van de omgeving. We zijn niet de beste puzzelaars maar proberen wel alle puzzels te doen zodat ook die weer smiley's worden.
 

Profile for De pinguinbende