Alle logs

Deze site bevat alle found logs die door Wilxlii Carrotte (ikke dus) geschreven zijn op de site van www.geocaching.com.

 

Zoekfunctie
Op de hoofdpagina staat een zoek-functie. Daar kun je bij voorbeeld op je eigen cache-naam zoeken om te kijken wanneer ik je heb ontmoet. Verder zette ik zoveel mogelijk de plaatsnamen waar ik geweest was bij de logs. Door op een plaatsnaam te zoeken, krijg je dan alle logs in die plaats te zien.

 

Heb ik je op de foto gezet?

Onderweg heb ik veel andere geocachers ontmoet. De meesten daarvan heb ik op de foto weten te krijgen. Die foto's staan in formaat 360x270 bij de logs.

 

Meer Foto's
Verreweg de meeste foto's die bij de logjes zijn geplaatst, heb ik zelf geschoten. Maar ook ben ik zo vrij geweest hier en daar foto's vanaf de geocaching.com-site te gebruiken. Soms is de maker van die foto vermeld als het in mijn ogen een bijzonder exemplaar betreft (de foto dus). In geval van gewone "kiekjes" heb ik de bronvermelding nagelaten.

Mocht je een door jou gemaakte foto aantreffen en het niet eens zijn met de plaatsing of het ontbreken van je naam daarbij, mail me en alles sal reg kom. Mail me op willxii at gmail punt com.

Als je alleen fotootjes wilt kijken, klik dan op één van de jaartallen (te vinden aan de linkerkant) en vervolgens steeds op de functietoets F5. Je krijgt dan alle fotootjes van dat jaar in willekeurige volgorde te zien. Steeds vier tegelijk.

 

Wanlijners
Op de site zie je wanlijners van geocachers verschijnen die ik voor een groot deel uit hun logs heb geplukt. Voornamelijk omdat ik het karakteristieke of grappige opmerkingen vind. Als je hier kijkt, zie je de hele verzameling waaruit steeds willekeurig eentje wordt gekozen om op de site te prijken.

 

Logs van buitenlandse caches
Ik heb gewoonweg geen zin om in een vreemde taal (eventueel Engels) net zulke logs te schrijven als bij de Nederlandse caches (uitzondering natuurlijk van onze Vlaamse vrienden). Het zou me namelijk teveel tijd en moeite kosten. Toen ik daarover moppers ontving van Boudewijn, heb ik een alternatief bedacht, want hij had wel een punt, dat de (vele) pagina's met buitenlandse caches erg saai waren om te lezen ondanks de foto's.
Daarom staat van iedere cache-dag in het buitenland een korte beschrijving met belevenissen van die dag. Ik noem dat de Hooglichten.

 

Verbetering site
Heb je op- of aanmerkingen over deze site?

Mail me op willxii at gmail punt com.