< #57 Artefact < 

 

Wonderland, Leiden (#58)

Bezocht op 21-04-2019

Rapportcijfer: 

Ontsnapt

Man of the match: Willem
(Wandelende rekenmachine)

 > #59 PayBack > 


Ergens in het centrum van de stad Leiden bevindt zich een heus Wonderland waar je in principe graag wilt vertoeven en er niet over piekert om eraan te willen ontsnappen. Toch was dat de opdracht. Dat was dan ook de reden dat de Clan de ontsnapping zo lang mogelijk uitstelde en slechts luttele seconden voor de bel klonk, het wondere wereldje achter zich liet. De Clan kreeg van de organisatie enkele bonusseconden cadeau vanwege het meer dan gemiddeld verzameld hebben van paaseitjes.
Clanlid Willem maakte zich bijzonder verdienstelijk door met welluidende stem opdrachten voor te lezen en bovendien op te treden als wandelende rekenmachine, hetgeen hem terecht de titel Man of the Match opleverde.
De andere Clanleden deden wat van hen werd verwacht. Clanlid Bionda begeleidde Clanlid Dennis op weergaloze wijze en Clanlid Menno behoedde Clanlid Willem voor zijn enige rekenfoutje.
Na afloop stond een geroutineerd Belgisch team klaar om Wonderland te bestormen. Terwijl de organisatie het door de Clan tamelijk ontregelde Wonderland weer op orde bracht, werden hoogst gezellig ervaringen uitgewisseld die er bijna toe leidden, dat Vlaanderen en Nederland een gezamenlijke natie gingen vormen. Dat zou pas een echt Wonderland zijn.

 

20190420 Wonderland Leiden 720 knip