< #54 Hugo < 

 

Montezuma, Amsterdam (#55)

Bezocht op 19-01-2019

Rapportcijfer: 8,7

Ontsnapt

Man of the match: Menno
(Schot in de roos)

 > #56 TopSecret > 


Op zoek naar ‘hij die zichzelf heerser maakt door zijn woede’, ofwel Montezuma, de beruchte heerser van het Aztekenrijk van 600 jaar geleden. Gelukkig is deze bruut niet meer onder de levenden, maar zijn schaduw waarde nog door Amsterdam en het was aan de Clan om daar korte metten mee te maken, liefst binnen een uur.
Vooraf bij de plaatselijke Mac kreeg de Clan al een voorproefje van de waanzinnige bruut die zich had genesteld in het lijf van een onschuldige dame. Via enkele uitgekiende exorcist-technieken wist Clanlid Dennis het gevaar te bezweren.
Opgetogen begaf de Clan zich daarna naar de EscapeRoom alwaar de nalatenschap van de eveneens allang overleden plaatselijke zeeheld Witte de With aangeroepen werd voor hulp. Zijn strategisch inzicht gepaard aan de overrompelingstactiek van de Clan werd Montezuma uiteindelijk teveel. Zeker toen Clanlid Menno de barbaar met een welgericht schot wist te vellen. Uiteraard werd Clanlid Menno dankzij deze heroïsche actie uitgeroepen tot Man of the Match.
Amsterdam kan weer opgelucht ademhalen.

 

20190119 Montezuma Amsterdam