< #51 Romanovs bunker < 

 

Maffioso, Hellevoetsluis (#52)

Bezocht op 06-10-2018

Rapportcijfer: 8,2

Ontsnapt

Man of the match: Menno
(Nam plaats in de fauteuil van de maffa-baas)

 > #53 SWAT team > 


Maffioso, vooral de EscapeRoomWereld zit er vol mee. En elke keer moet de Clan maar weer uit de handen van deze onderwereldcriminelen blijven, of eraan ontsnappen, of zelfs meedoen. Hier in Hellevoetsluis werd de Clan geacht in te breken in het Maffioso hoofdkantoor om daar binnen 1 uur een kolossale diamant te stelen.
De stoute schoenen werden aangetrokken, de messen geslepen, de horloges gesynchroniseerd, de buikriemen aangetrokken en met alle energie aan de klus begonnen.
Na driekwart van de tijd plofte Clanlid Menno op karakteristieke wijze neer in de fauteuil van de maffiabaas en werd daarom uitgeroepen tot Man of the Match. Clanlid Willem hield vooral de vinger aan de pols en produceerde ondertussen achteloos wiskundecapriolen. Clanlid Bionda en Clanlid Dennis wisselden zoals gewoonlijk briljante en minder briljante momenten af.
Met nog 5 minuten op de klok was de buit binnen, stond de Clan buiten en was de maffioso een diamant kwijt. Helaas stond de politie niet toe dat deze kostbare steen in het bezit van de Clan bleef.


20181006 Maffioso Hellevoetsluis