< #45 Honeymoon Hotel < 

 

Mad Magician, Dordrecht (#46)

Bezocht op 30-06-2018

Rapportcijfer: 8,3

Ontsnapt

Man of the match: Willem
(Toverde meer duiven dan konijnen uit de hoge hoed)

 > #47 Safe House > 


Wat is er erger dan een Mad Magician? Een kwaadaardige Mad Magician. In Dordrecht zit/zat er zo eentje. Dit individu wilde namelijk zijn lieftallige assistente definitief van de aardbodem laten verdwijnen via een dubieuze goochel-act. Aan de Clan de schone taak om dat te verijdelen.

Gelukkig telt de Clan een niet onverdienstelijk goochelaar in haar midden en wel in de persoon van Clanlid Menno, dus alle vertrouwen in een goede afloop. Clanlid Willem had zich voorbereid door op YouTube de goochel-verrichtingen van Piff the Magic Dragon en het duo Penn&Teller uitvoerig te observeren. De Clanleden Bionda en Dennis verrichten sowieso altijd allerlei wonderbaarlijke werken.

Clanlid Willem stal de show door op onnavolgbare wijze meer duiven dan konijnen uit de hoge hoed te toveren. Logischerwijze Man of the Match. Hierdoor geïnspireerd werd de ene na de andere goocheltruc ontmaskerd en viel uiteindelijk een dolgelukkige assistente in de armen van haar bevrijders. Van de Mad Magician is nooit meer iets vernomen.

 20180630 Mad Magician Dordrecht