11-09-2019

Traditie vanaf 2003 voortgezet met het vinden van een cache op 11 september. Deze keer een minibieb in Delft.

 

traditional27100. Ik zoek nog een boek by Hijmannetjes
smileyIk wil niet opscheppen, maar boeken zoeken, nee. Ik schrijf ze! Ik ben dan ook zo vrij geweest een door mijzelf gewrocht exemplaar in de minibieb achter te laten. Het boekje telt weliswaar maar 60 pagina’s, maar toch. De oplage bedraagt 250 stuks, waarvan 85% is uitgedeeld aan de omgeving van de hoofdpersonen en zelfs een handvol boekjes is verkocht aan belangstellenden. Omdat nog enkele exemplaren resten, kon ik er mooi hier eentje kwijt. Wie weet, is iemand geïnteresseerd in het wel en wee van een gevlucht Syrisch gezin.
De ooit zo actieve geocacher in mij is dit jaar slechts 6x op stap geweest. Wat een schrille tegenstelling tot de jaren hiervoor, met vanaf 2003 zeker 100 tot 150 cache-dagen per jaar. Enkele jaren geleden bleek uit mijn statistieken, dat er in al die jaren slechts 1 kalenderdag was waarop steevast werd gecachet en dat was 11 september. Om die traditie voort te zetten, zocht ik op deze dag een cache bij mij in de buurt en kwam uit in de Graswinkelstraat bij de minibieb.
Gewapend met paraplu even het wandelingetje ondernomen en er mijn worteltekening geplaatst in een keurig verzorgd logboek. Mijn dag was goed. TFTC.