30-09-2018

Zondagochtend fietsen door de vreemdste gemeente van Nederland. Zondagmiddag een fietsrondje Meerle in België.

 

traditional26923. Bed en Smurfs by De_Pierkes
26923smileyVoetbal in Meerle. Even staan kijken, of de K.F.C. Meerle beschikt over nieuwe talenten als Mertens, Lukaku, Vertongen, Alderweireld, Hazard, de Bruyne, Kompany, Courtois en nog wat van die namen. Helaas. Ze konden wel hard schreeuwen, de mannen in het blauw. Na tien minuten had ik het wel bekeken en zocht naar een bed en breakfast. Daarvoor hoefde ik niet ver. Gewoon aan het plaatselijke voetbalterrein. TFTC.

traditional26922. Wegwijs Smurf by De_Pierkes
smileyOnduidelijk hoe deze smurf hier mij de weg ging wijzen. Met een toeter? Ik was wel blij met het ‘ei’. TFTC.

traditional26921. Smurfen Jail by De_Pierkes
smileyMerkwaardige locatie voor een gevangenis. Keihard als ik ben, stopte ik de door mij bevrijde en blije smurf, na het loggen zonder pardon weer terug achter de tralies. TFTC.

traditional26920. Smurfengokje by De_Pierkes
smileyAlhoewel ik een meester ben in gokken, al zeg ik het zelf, toch gokte ik hier menigmaal verkeerd. Ik had wel een excuus: een of andere halsstarrige smurf maakte het me flink moeilijk. TFTC.

26919traditional26919. Smurfin is verhuisd by De_Pierkes
smileyIk wil niet veel zeggen, maar als ik de Smurfin was, zou ik alle moeite doen om een rustiger locatie te vinden en dus nogmaals te verhuizen. By the way, nog nooit had ik een hartvormig huisje gezien. TFTC.

traditional26918. Verliefde Smurf by De_Pierkes
smileyHet was mij onduidelijk wie er hier verliefd was op wie. Samenwonen was er nog niet bij. Ieder zijn/haar eigen plekje. TFTC.

traditional26917. BoerenSmurf by De_Pierkes
smileyBijzondere dieren op de smurfenboerderij. Ik had daar geen olifanten en herten verwacht. Ook de locatie zelf was verrassend. Tijdens mijn bezoekje een ontmoeting met andere cachers, waaronder balou16. TFTC.

traditional26916. Smurfen Hotel by De_Pierkes
26916smileyHeel handig om een hotel vlak naast een fritkot te runnen. Bovendien hoef je hier niet high te zijn om hip te doen. Liefst 87% van de jongeren alhier gebruikte nog nooit cannabis. Het hotel was overigens zo listig verborgen, dat ik twijfel aan voldoende klandizie. Het smurfen-personeel was druk bezig met hotel-activiteiten. TFTC.

traditional26915. Pierkes TB Hotel "at Home" nr 14 by De_Pierkes
smileyVoor mijn doen had ik de kist vrij snel open en mocht ten huize van Pierke himself mijn worteltekening plaatsen. TFTC.

traditional26914. Gargamel by De_Pierkes
smileyGargamel schijnt een slechte naam te hebben bij de smurfen. Volkomen ten onrechte natuurlijk. Hij houdt de blauwe mannetjes flink scherp. Zag ik het goed, dat ie er eentje te pakken had? TFTC.

traditional26913. Smurf Dierenshop by De_Pierkes
smileyDe smurf was nauwelijks groter dan zijn huisdieren. Uitkijken dus. Tijdens mijn bezoekje ging het er allemaal vredig aan toe. TFTC.

26911traditional26912. GeoSmurf by De_Pierkes
smileyHet was mij onduidelijk wat de smurf hier in de hand hield. Was het een cache? TFTC.
PS Logrol vochtig.

traditional26911. Fit-Smurfs by De_Pierkes
smileyFitnessen, mijn lust en mijn leven, net als vissen en zeilen. Eén smurf alhier had een andere mening en stond mij flink in de weg. Desondanks netjes kunnen loggen. TFTC.

traditional26910. Versmurft by De_Pierkes
smileyTroosteloos maar dapper, deze eenzame totaal niet verstopte smurf. Als dat maar goed blijft gaan. TFTC.

traditional26909. Smurfsraterij by De_Pierkes
smileyWat is er erger dan piraterij? Varkensmestgeur! Ten minste, dat is mijn mening. Het zal wel teveel gevraagd zijn aan de smurf-piraten om daar iets aan te doen. TFTC.

26907traditional26908. Smurf Logpaal by De_Pierkes
smileyMijn best gedaan om mijn cache-naam aan te brengen, maar erg duidelijk was het niet. De eerste de beste regenbui zal het er ook niet beter op maken, vermoed ik. TFTC.

traditional26907. De Kapel van Nijhoven by Team PegKy
smileyGelukkig geen lijdensweg voor mij om hier deze leuke cache te vinden. Vlakbij was een horde pokemonzoekers bezig zonder aandacht voor mij en dat was maar goed ook. TFTC.

traditional26906. De Buykse kuil Nijhoven by Team PegKy
smileyIk kon nauwelijks geloven, dat deze kuil hier de basis vormt van de Leie en de Donge. Ik zag geen drup water! Zal wel weer een staaltje Brabantse humor zijn. Ook het groene vriendje dat ik hier aantrof, deed mij niet van gedachten veranderen. TFTC.

26905mystery26905. Met STIP op de kaart.....Baarle-Nassau (NL) by Team PegKy
smileyWat een verhoging van de levensstandaard,
Al die STIPPEN op de Nederlandse kaart!
Deze cache hier in Baarle-Nassau
Bleek vindbaar met enige knowhow.

traditional26904. #12 Trail BL150 by BL150
smileyWachten tot de trein komt en dan zorgen dat de overweg veilig is. Geen overbodige luxe, destijds niet en nu ook niet. Mooi wachthuisje trouwens. TFTC.

traditional26903. Spoorlijn 29 - Bels lijntje by Tien1983
smileyDaar moest ik toch even flink moeite doen om een antiek spoorboekje in handen te krijgen. Maar het lukte en daarin prijkt nu mijn worteltekening.

traditional26902. TB & Coins Mini Camping " 't Nassau Bos" by PegKy
smileyDe zondagochtend gestart met een boswandelingetje nabij Baarle-Nassau. Het was vrij rustig op de mini-camping en daar was ik blij mee. Evenals met de cache. TFTC.