11-09-2018

Ook dit jaar op 11 september caches gevonden. Al voor het 16de jaar achtereen. Ik ging niet al te ver van huis en vond 11 caches.

 

traditional26859. De Hoventunnel by mariamar55
26857smileyVijf jaar geleden had ik hier ook grote moeite de voorganger van deze cache te vinden. Ik moest er zelfs voor terugkomen na een tip verkregen te hebben. Dat overkwam me weer bijna. Lang op verkeerde plekken lopen zoeken. Totdat ik eindelijk bij zinnen kwam en de hint begreep. TFTC.

traditional26858. De Koninkrijkszaal by mariamar55
smileyNooit geweten dat hier een gebouw stond van deze groep. Weer wat wijzer dus. De cache bleek geen probleem. TFTC.

traditional26857. Het rioolgemaal by mariamar55
smileyEen rioolgemaal pompt rioolwater verder de goede kant op. Daarmee blijft het riolenstelsel zijn werk doen en raakt het niet verstopt. Hier staat er dus eentje verstopt op een verlaten hoek en in een onooglijk gebouw. Daar fiets je normaal zonder het op te merken voorbij. Vandaag niet, want er ligt een cache. En die vond ik met een afwijking van ongeveer 13 meter, nadat ik me een breuk had gezocht op de verkeerde locatie. Hetzelfde overkwam mijn goede vriend Biertje ook al in juni van dit jaar. Voor wat het waard is, hier vond ik de cache: N51° 59.321 E4° 21.191. TFTC.

26856traditional26856. Minibieb "Tolle lege" by Team Snuffie & Re Azzurro
smileyDat is toch niet mogelijk? Dat bedenk je niet! Op weg naar deze cache passeerde ik op 57 meter afstand een minibieb met precies hetzelfde huisnummer (Soedanhof). Ik dacht even dat de cache niet goed was uitgemeten. Toch maar verder gefietst en terecht. Even een understatement betreffende deze minibieb: de meeste boeken hier heb ik niet gelezen. Dat is niet zo gek, want ik lees hooguit 1 boek per jaar. Ik graai des te meer caches! TFTC.

traditional26855. ET 021 - HECC Hoornse eerste carpool cache by xizat
smileyCarpool hier, carpool daar,
Ja, je ziet ze veel dit jaar.
Ook deze hier bij Den Hoorn
Kon mij absoluut bekoor’n.

traditional26854. ET 24 - de Bullenbak by xizat
26854smileyGelukkig ben ik geen bullenbak, maar eerder een amateur-gynaecoloog die alhier flink aan zijn trekken kwam. Weliswaar niet geheel steriel, maar wie maalt daarom? Ik had de cache in handen en daar ging het om. TFTC.

letterbox26853. EL 1 - Heel veel lettertjes by xizat
smileyOver heel veel lettertjes gesproken. Bij elkaar tellen al mijn logs voor geocaching op dit moment totaal 8.937.951 lettertjes. Dat is exclusief dik 2 miljoen spaties en leestekens, want dat zijn geen lettertjes. Vandaag komen daar weer een paar duizend lettertjes bij van mijn logs van caches in Delft en Den Hoorn. Deze log telt 174 lettertjes. TFTC.

traditional26852. Animalis by Vince&Veer
smileyHet was mij niet bekend hoe avontuurlijk het kan zijn om een dierenkliniek te betreden. Voor je het weet ben je zwanger. Het overkwam de CO volgens de beschrijving. En dat allemaal in het altijd vruchtbare Den Hoorn. Het bleef namelijk niet bij eentje. Blij dat ik in Delft woon. Maar wel leuk om hier vlakbij de dierenkliniek even een cache te graaien. TFTC.

26850traditional26851. Op bezoek bij Meester Ton by Hijmannetjes
smileyHeel goed dat zoonlief nu een meester heeft. Al dat juffengedoe, daar word je niet vrolijk van, hahaha. Uiteraard stond meester Ton keurig voor de klas toen ik op dinsdagochtend om een uur of 10 mijn slag sloeg. TFTC.

traditional26850. ET 23 - de oprit by xizat
smileyGelukkig heb ik geen woordenboek nodig om te weten wat een oprit is. Ik zag hem hier ter plekke meteen. Als je dan ook nog beseft, dat wereldreiziger en amateur-knutselaar Xizat hier bezig is geweest, dan heb je wel een zwaar vermoeden van de verstopplek. TFTC.

traditional26849. Bieb in zicht! by Hijmannetjes
smileyKijkend naar een horde Den Hoornse kindertjes die de bieb betrad, graaide ik onopvallend de cache. Wel praktisch dat ik links ben. TFTC.