14-08-2018

Wandelingetje met Bionda in Kerkpolder. Bekende route voor ons. Bovendien vonden wij nu 6 caches.

 

mystery26754. Weg van de snelweg 6 - De Bonus by ADHDellûft
26753smileyOp grond van wat logs had ik al een duidelijk vermoeden waar de bonus was verstopt. Alleen niet precies waar. Daar bracht de formule uitkomst. Aha, daar dus. Gezellig wandelden Lady Cachetta en ik erheen. Ik kan vermelden dat ik de bolletjestrui heb verdiend bij aankomst. Ook de afdaling ging prima, ondanks opmerkingen van Lady Cachetta achter mij over ouderdom en zo.
Dank voor de leuke serie op voor ons heel bekend terrein en TFTC.

traditional26753. Weg van de snelweg 1 by ADHDellûft
smileyWat doe je met grote betonnen rioolbuizen, als je niet meer nodig hebt? Recyclen? Had je gedacht. Gewoon ergens naar beneden ermee. Een buis was daardoor zelfs gebroken. Lady Cachetta en ik baanden ons een weg erlangs en vonden er de leukst verstopte cache van de serie. Onnodig te vermelden wie hier genoeglijk in een boom klom. TFTC.

traditional26752. Weg van de snelweg 2 by ADHDellûft
smileyVakantietijd en daarom waarschijnlijk niet al te druk op de A4 toen Lady Cachetta en ik in de buurt wandelden, zo om een uur of vijf. Opvallend langs het fietspad de enorme bossen riet, soms ruim over het pad uitwaaiend. Volgens Lady Cachetta asociaal in deze tijden van droogte. Het riet had daar geen boodschap aan. En wat zagen wij daar? Weer een boom. Maar daar lag de cache niet, hahaha. Of toch wel? TFTC.

26750traditional26751. Weg van de snelweg 3 by ADHDellûft
smileyVia het aquaduct over de A4 wandelden wij verder over het Sophia van Wouwpad, een fietspad parallel aan de A4. Daar staat zo nu en dan een boom tussen de struiken. Nou, dan weet je het wel. TFTC.

traditional26750. Weg van de snelweg 4 by ADHDellûft
smileyMet Lady Cachetta op stap is vragen om ‘ellende’. Terwijl ik gewoon verder wilde wandelen, attendeerde zij een automobiliste op het feit dat de rechter koplamp geen licht af. En daar bleef het niet bij. Voor de ogen van de geschrokken stoppende en uitstappende Spaanse maar wel redelijk Nederlands sprekende vrouw, opende Lady Cachetta de motorkap en toverde het kapotte lampje tevoorschijn. De naar adem snakkende dame werd vervolgens verwezen naar de dichtstbijzijnde benzinepomp om een nieuw lampje aan te schaffen en dat ‘even’ te installeren. De dame bedankte haar helpster uitvoerig en reed henen.
En eindelijk graaiden wij de cache. TFTC.

traditional26749. Weg van de snelweg 5 by ADHDellûft
smileyDa’s niet niks, 380.000 Volt. De hoge tamelijk nieuwe hoogspanningsmasten, daar kijk je niet aan voorbij hier. Zeker ook Lady Cachetta niet die gezellig met me meewandelde. Zij telde iets aan de masten en kwam op 4G uit. Tsja, blond hè. Gelukkig was het minder spannend op de cache-plek. TFTC.