20-2018

Samen met Menno vergeefs geprobeerd een multi nabij Lelystad af te ronden. Als troost een paar tradi's in de buurt gevonden.

 

traditional26393. De muur van Lelystad by lemsterbende
26391smileyIn China hebben ze een muur, dus kon Lelystad niet achterblijven en creëerde er ook eentje. Met veel klimop erop. Dan weet je het wel. Vogels van diverse pluimage grijpen hun kans en dan kunnen ontwakende CO’s niet achterblijven. Zo wandelden 8BG en ik langs de immense muur om op de juiste locatie toe te slaan. Dat bleek aan de andere kant van de muur te zijn. Daar sloegen wij snel toe, in tegenstelling tot een Zuid-Hollandse bierdrinkende cacher die hier lang heeft staan zoeken eerder dit jaar. TFTC.

traditional26392. Heklicht O 0010 by GH2JP
smileyIn Delft doen wij niet aan heklichten, maar hier in Lelystad wel. Zal nog een overblijfsel zijn uit de tijd dat het hier nog water was. 8BG en ik wandelden gezellig door het buurtje en kwamen ergens achteraf terecht, waar met enig vernuft het heklicht werd ontmanteld. TFTC.

traditional26391. De club van 27: 04 Brian Jones by De_club_van_27
smileyHet zal niet Brian Jones zelf geweest zijn die hier in het bosje in Lelystad iets onwelriekends had achtergelaten. De man legde namelijk op 27-jarige leeftijd in 1969 ergens anders het loodje. Terwijl 8BG met twee vingers zijn neus gesloten hield, graaide ik met twee vingers in de neus de cache. TFTC.

26390traditional26390. Takelwagen by Team_Raki
smileyAls er getakeld moet worden, zijn 8BG en ik er altijd als de kippen bij. Wij takelden dat het een lieve lust was en tussendoor werd er gelogd. TFTC.

traditional26389. Kornwierde by senna01
smileyDuidelijke hint, maar toch. De net thuiskomende vader van de CO vertelde dat er iets was veranderd, maar dat de hint toch nog steeds klopte. Daarna was het een kwestie van enige bravoure en een krachtsexplosie om mijn worteltekening te kunnen plaatsen. TFTC.

traditional26388. Een Rus in het Beatrixpark?? by Oemoemenoe22
smileyRussen horen in de achtertuin en niet in het park. Helaas voor de CO had zijn Rus het begeven en had hij voor de arme ziel een laatste rustplaats in het park gevonden. Dat hij daar moge rusten in vrede en zo nu en dan mag worden verblijd met een bezoekje. TFTC.

traditional26387. Muziekwijk by Oemoemenoe22
26386smileyAltijd lastig die emigranten met Zeeuwse achtergrond. Bedenken vaak in hun ogen leuke dingen. Zoals hier bij een voortuintje in Almere. Gelukkig had ik de cache al na 6x heen een weer paraderen in mijn grijpgrage handen. TFTC.

traditional26386. Lina I: Rondje Pampushout met de baas... by FrederikNeus
smileyIk had hier dezelfde ervaring als mijn goede vriend Biertje een week geleden. Pas toen ik mij eveneens het listige aspect van de cache realiseerde, greep ik snel raak. TFTC.

traditional26385. Kip met de gouden eieren by Mowtown
smileyHet kwam goed uit dat de buurman boven uit het raam keek. Kon ik hem even vragen of ik goed zat. Hij wees naar de buren die bekend staan om hun altruïsme. Vol enthousiasme stortte ik mij op de kip om hem te verlossen van enkele gouden eieren. Helaas, iemand was mij blijkbaar voor geweest. Jammer. TFTC.

26382traditional26384. Dead end by Team Riddler, Beeblebr0xx
smileyDit dead end was voor mij zeker een mysterie. TomTom had geen flauw idee hoe er te geraken. Na vele kilometers rondrijden in het zich nog steeds ontwikkelende Almere kwam ik uiteindelijk tot op 200 meter. Daar geparkeerd en te voet het dooie eindje op mijn dooie akkertje gewandeld. Het logrolletje was ook morsdood. Een week geleden al toen mijn goede vriend Biertje hier op bezoek was. Ik heb mijn initialen WC nog kunnen plaatsen. TFTC.

traditional26383. Arinna by Rik84
smileyHet verband tussen de Hettitische (niet Hettische) godin en de cache is de straatnaam hier in Almere. Een bruggenrijke stad als ik op het nummer van de brug afga. Net Venetië. TFTC.

traditional26382. Strandhaven in Duin by Langzaam
smileyAlmere heeft een Haven en een Marina. Bij de eerstgenoemde is het altijd gezellig en bij de andere barst het van de zeiljachten. En bij de Marina vond ik vandaag mijn eerste cache. TFTC.