19-04-2018

Een vrij uurtje in Leiden opgevuld met het vinden van een paar caches bij een heerlijk zomerweertje.

 

traditional26254. HELLO WORLD! by misterwaldo
26254smileyHet gebeurt me niet iedere dag dat ik uitbundig word verwelkomd door gakkende ganzen. Normaal blazen deze schepselen namelijk als je in hun buurt komt. Natuurlijk had ik wel door, dat de aanstormende dieren niet erop uit waren om door mij geknuffeld te worden, maar ervan uitgingen dat ik hen kwam voederen. Belachelijk idee. Met deze hitte kunnen dieren gemakkelijk voor zichzelf zorgen, ook in Leiden.
Dus de schooiers genegeerd en op zoek gegaan naar de cache. Even de hint geraadpleegd om hier niet al te veel in de kijker te lopen. Zodoende was mijn eerste greep raak. TFTC.

traditional26253. Oldie1946 – 70th birthday by Jawel
smileyDrie oldies bij elkaar inclusief mijzelf. Gemiddeld 74 jaar oud. Dat is 2 jaar meer dan de huidige leeftijd van Theo, de jubilaris aan wie deze cache een paar jaar geleden is opgedragen.
Ik trof de twee hangouderen op een bankje aan de Vliet in Leiden alwaar zij genoeglijk gadesloegen wat er zoal passeerde in en naast het water. Ze hadden geen bezwaar dat ik naast hen plaatsnam en het doel van mijn bezoek uitlegde.
Zoals vrijwel altijd verbaasde blikken, dat ik iets bijzonders tevoorschijn wist te toveren en voor de zoveelste keer uitgelegd wat geocaching inhoudt. Na het loggen hen nog een halfuurtje gezellig gezelschap gehouden alvorens verder te trekken door de hoogbejaarde stad Leiden. TFTC.

2625326253a