21-01-2018

Fietstochtje door Rijswijk. Goede tijdbesteding op een koude maar droge zondagmiddag.

 

traditional26064. Klaroen by krabhaye
26060smileyKlonk er klaroengeschal bij het vinden van deze cache? Welnee. M070 die gezellig even met me mee was gefietst – hij had de cache al eens gevonden – wees me op het naambordje van de straat hier in Rijswijk. A juist. TFTC.

traditional26063. Inspirited by krabhaye
smileyGelukkig was ik hier samen met M070 en vond hij na lang zoeken en voelen de nano. Het woord uit de titel kende ik niet. Ik dacht dat de CO inspired bedoelde. Maar enig googlewerk maakte me duidelijk dat inspirited wel degelijk goed Engels is. Weer wat geleerd. TFTC.

traditional26062. ¡uɐʌ uǝʌoqǝʇsɹǝpuo ɹǝ uǝq ʞı by -Zuur-
smileyIk ben sowieso snel ondersteboven van allerlei gebeurtenissen, dus ik had me mentaal goed voorbereid op wat me hier te wachten stond. Bovendien had ik hulp van M070 die ik bij de vorige cache had ontmoet. Samen onderzochten we waar de CO dan wel zo van ondersteboven was. Het bleek erg mee te vallen. Haha, letterlijk! TFTC.

26061traditional26061. Minister cache by Frommie
smileyAltijd leuk als je iemand ziet scharrelen op een cache-locatie. In dit geval in de Ministerbuurt van Rijswijk. Het bleek M070 die net de hint had gelezen en me die meedeelde. In een beweging door greep ik zodoende de fraai verborgen cache, mijn 748ste gevonden nano. M070 bleek niet zo’n fan van nano’s, maar logde toch ook. TFTC.

traditional26060. Even Picknicken by ewoutmeelhuijsen
smileyDe cache die ik vond, had een kapot deksel en zat niet in een klem. Hij lag zeer opvallend op me te wachten. Bij het terugplaatsen iets meer uit zicht gelegd. Van picknicken kwam niet veel, ondanks dat dit mijn lust en mijn leven is. Het pakje chocomel dat ik van huis had meegenomen, was al eerder op de dag door mij leeggedronken. Verder geen etenswaar mee. Overigens wel een mooie locatie met mooi uitzicht over het water op het huis van Assepoester. TFTC.

traditional26059. Do not bug me - Spider by M070
smileyGelukkig heb ik geen arachnofobie, dus ik graaide in alle hoeken en gaten naar een spinachtige cache, maar zonder resultaat. De CO was echter zo aardig om zeer nauwkeurig te beschrijven in de hint waar gezocht moest worden. En dat had succes. TFTC.

traditional26058. Do not bug me - Cockroach by M070
smileyGrappig dat ik de CO even later op de dag persoonlijk tegenkwam en wij samen nog wat caches in Rijswijk hebben bezocht. Wat kakkerlakken betreft. Ooit had ik een vriendin die beweerde dat je bij haar van de grond kon eten. “Er ligt genoeg!” schaterde ze dan. Een walhalla voor kakkerlakken, leek me. Toch nooit eentje waargenomen. Ook hier niet. Wel een cache en daar kwam ik voor. TFTC.

traditional26057. Geen schaap by Xiefehl_en_Mozique
26057smileySchaapjes horen op het droge of over de dam. Logisch dus dat hier geen schaap was te vinden. Het door de CO bedoelde schaap is dus niet weg. Het schaap is hier eenvoudigweg nooit geweest. Snappie? De gedachte dat ik schaapachtig zou kijken bij het vinden van de cache, is absurd. Kortom, leuke cache. TFTC.

traditional26056. ET 15 - Brug zonder naam by xizat
smileyEen brug zonder naam en zonder hint. Dat laatste leek de CO niet nodig, ondanks logs van mensen die hier niets vinden. Foute inschatting dus. De CO is de wel laatste die kan bepalen hoe moeilijk een cache is te vinden. Dus beste CO, geef een echte hint of laat de hint leeg, zoals is voorgeschreven.
Nadat ik mijn stramme rug een tijdlang voor niets had geforceerd, belde ik maar eens met mijn beste vriend Biertje die vier maanden geleden in nuchtere staat deze cache had gevonden. Dat kon ik nu niet zeggen, want hij was in Gouda bezig bier te proeven, terwijl iedereen weet, dat alle bier voor 95% uit water bestaat, voor 4,99% uit alcohol en voor 0,01 procent uit een bijgevoegd smaakje. Zijn geheugen liet hem behoorlijk in de steek. Ik heb hem verder maar een prettige dag gewenst en ging verder zoeken. Uiteindelijk gelukkig met resultaat. TFTC.

26055

traditional26055. ET 17 - Hout skelet bouw by xizat
smileyIk woonde 57 jaar geleden op kamers in Den Haag bij een man die het regelmatig over een seklet had en daarmee skelet bedoelde. Ook zette hij aan het eind van de avond altijd de tv uit met de woorden: “Niet veel soeps vanavond.” Maar dat allemaal terzijde, want ik moest hier een lastige cache vinden. “Gelukkig” kreeg ik hulp van een voorbijganger, een dreuzel, de ellendeling. Hij wees me waar ik moest zoeken, niet beseffend dat ik nog trauma’s had van zoekpartijen aldaar bij hier voordien verstopte caches. Weer die ergerlijke snotgladde trap. En natuurlijk vond ik niets.
Door ervaring wijs geworden, probeerde ik het dan maar elders en nog met succes ook. Leuk verstopt trouwens. Wijze les dus: luister niet naar dreuzels. TFTC.

traditional26054. Graag een foto aub by Lemniscaatje & Ties25
smileyHet huis is af. Je kunt erin. Alleen het tuintje ligt er nog wat troosteloos bij. Verder is het duidelijk dat de cache dan niet lang meer op dit plekje is te vinden. TFTC.