05-11-2017

Voor mijn 26.000ste found togen Bionda en ik naar Brabant voor een leuk spelletje vier-op-een-rij.

 

mystery26002. Challenge: Alle honderd goed !! by Mathy van de Laar
26002smileyAltijd fijn om iets goed te hebben. Hier in het bos nabij Oosterhout vonden Lady Cachetta en ik een glazen pot waarin zich nu een logrol bevindt met mijn worteltekening erop. Na ruim 14 jaar geocaching met vandaag mijn 26.000ste found op zak, zal het niemand verbazen dat ik in iedere kalendermaand minstens 100 founds heb. Gemiddeld ruim boven de 2.000, met als laagste maand januari waarin ik 706 totaal vond. TFTC.

mystery26001. Teteringen cryptografie #2 ROT13 by ?wise777
smileyNormaal een rot klusje, maar met wat internethulp viel het wel mee om het lange verhaal uit de beschrijving om te zetten in gemakkelijk leesbare tekst. Samen met Lady Cachetta naar het berekende punt gewandeld alwaar ons een grote bal om de oren vloog. Die was het gevolg van een schot hoog over het doel door de plaatselijke voetbalclub. Het scorebord vermeldde 0-0 in de 43e minuut van de wedstrijd. Op internet zie ik, dat DIA Teteringen uiteindelijk met 1-3 ten onder is gegaan.
Met veel gevoel voor finesse wist Lady Cachetta de bal weer over het hoge hek terug te schieten tot grote vreugde van het massaal opgekomen publiek. Daarna rustig de cache gegraaid. TFTC.

26000multi26000. Vier op een rij by KaaJeeMar
smileyAangezien wij stapelgek zijn op spelletjes, besloten Lady Cachetta en ik vier-op-een-rij te gaan spelen in het bos nabij Oosterhout in het altijd speelse Brabant. En we hoefden niet eens het spel aan te schaffen, want dat had de CO al gedaan. Onze taak was alleen maar om onderweg alle door hem ‘verloren’ gele en rode schijven op te sporen en in de juiste gaatjes te mikken, net zo lang tot wij vier-op-een-rij hadden.
Vraag was alleen nog even wie van ons geel of rood zou krijgen. Het lot besliste: ik kreeg geel. Na enkele zetten bleek al dat de geel-speler volkomen kansloos ten onder zou gaan, vooral omdat het spel niet van acquit was gestart. Het speelveld lag al halfvol met gele en rode schijven. Maar met mannenmoed probeerde ik toch het beste ervan te maken.
Het mocht niet baten. Na 9 zetten en een flink eind wandelen was het gedaan en mocht Lady Cachetta zich opmaken voor de grand finale, het vinden van een kist in het bos. Dat deed zij met schwung en zo eindigde het spelletje met mijn 26.000ste found. Ik was er blij mee. TFTC.