30-10-2017

Hachelijke onderneming nabij Dordrecht bij een rondje om een golfbaan. Samen met Bionda.

 

multi25993. Rondje Crayestein by marcowins2
25993smileyTsja, daar stond ik dan, tot aan mijn enkels in de sloot. Fijn begin van een wandeling rond een golfterrein oostelijk van Dordrecht. Ik volgde hiermee het voorbeeld van mijn lieve dochter Lady Cachetta die onvervaard de kortste weg had gezocht van A naar B, via laaghangende takken over een sloot. Wat was het geval? Wij waren compleet vastgelopen op een paadje in de bush dat de CO zorgvuldig voor ons had uitgezocht.

Zo kwamen wij op het golfterrein terecht waar toevallig juist topgolfer Joost Luiten een balletje sloeg. Dat was mooi, want op tv had ik gezien dat zijn clubhandling niet optimaal was. Dankbaar aanvaarde hij mijn tip om iets meer uit de pols te slaan. Even verderop kwamen wij weer uit op de geplande route en wandelden de rest van het 7 kilometer lange traject met natte voeten. Geen probleem overigens.

Lady Cachetta knuffelde onderweg nog wat tegenstribbelende schapen, wij passeerden een wielerbaan en een skicentrum, telden hier en daar wat nummers, vonden moeiteloos de cache en trokken weer over de Baanhoekbrug naar de geparkeerde bolide in Sliedrecht. TFTC.

25993a25993b

traditional25992. De nooduitgang by marcowins2
25991smileyAltijd fijn als ergens is gedacht aan het maken van een nooduitgang. Dat redt mensenlevens. Ook aan de bijzonder oude en merkwaardige spoorlijn Dordrecht-Geldermalsen genaamd MerwedeLingelijn die een beetje rond de rivieren kronkelt. Hier nabij de Baanhoekbrug in Dordrecht vonden Lady Cachetta en ik de cache vlakbij de genoemde nooduitgang. TFTC.

traditional25991. Baanhoek brug by marcowins2
smileyKeurig geparkeerd in Sliedrecht en samen met Lady Cachetta de Baanhoekbrug overgewandeld naar deze cache. Wel even moeten zoeken, want zelfs met de hint lukte het niet. De spoilerfoto moest er aan te pas komen voor succes. TFTC.