27-10-2017

Twee interessante multi's nabij Spijkenisse waren de moeite waard om gecombineerd te wandelen. Samen met Bionda.

 

multi25988. Park Vogelenzang & Mallebos by Dima1975
25988smileyDe parken Vogelenzang en Mallebos nabij Spijkenisse worden voornamelijk bevolkt door grote stoere harige jongens en die weten wel van wanten. Meermalen moest ik Lady Cachetta waarschuwen, omdat ze anders niet bij mij in de bolide mocht plaatsnemen op de terugweg. Ik hou het namelijk liever vrij van allerlei landelijke geuren in mijn vervoermiddel.

Gelukkig luistert zij altijd goed naar mij – evenals omgekeerd, hum – en maakten wij een mooie wandeling. Wij passeerden onderweg veel hondenuitlaters en maakten elke keer praatjes over het merk van hun hond. Opvallendst vond ik de Peruaanse naakthond met enkele stekelhaartjes op zijn kop. Maar ook de wetterhoun, de labradors etc. etc. mochten er zijn.

Voor we het wisten, waren we rond en mochten gaan rekenen en dat deden we nog goed ook. De cache bleek vol te zitten met spinnen en spinneneitjes. Geen probleem voor ons. TFTC.

PS De situatie bij wp 9 vraag 5 is veranderd. Brievenbus is zwart en nummer is verplaatst.

25987multi25987. De Overval op de GC Bank by Team Pinkey
smileyDat viel nog niet mee met de line-up. We hadden hier te maken met een flink aantal verdachten en aan Lady Cachetta en mij de eer de schurk onder hen te herkennen. We waren bijna aan het eind van ons onderzoek hier bij Spijkenisse waar de plaatselijke GC-bank was leeggeroofd. Overigens nooit van deze bank gehoord en waarschijnlijk viel de schade wel mee. Het schaderapport vermeldt ook niets daaromtrent.

Eerlijk gezegd herkenden wij niemand van de verdachten. Hooguit dat de lieden ongelooflijk slordig te werk waren gegaan en daardoor van alles hadden verloren in het Park Vogelenzang. Wij vonden er van alles, van koevoeten tot pneumatische hamers, van cirkelzagen tot thermische lansen. Ook verloren de heren bijna al hun kledingstukken, wat nogal macaber aandeed.

Eigenlijk hebben we maar op goed geluk, de Carrotte-methode dus, de omgeving afgestruind van het berekende tussenpunt. Het geluk was met ons. De cache werd gevonden. Case closed, ofwel wij er met de buit vandoor. TFTC.