24-10-2017

Altijd weer verrassend de caches in De Lier en omstreken. Samen met Bionda ervan genoten.

 

traditional25986. WOK #2 by eikenhofjes
25984smileyOok op de hoek van de Broekpolderlaan en de Sprongenloet werd het Westland behoorlijk Op de Kaart gezet. Opvallend was dat Lady Cachetta er niet eens voor uitstapte. Zij kent het Westland als geen ander. TFTC.

traditional25985. WOK #3 by eikenhofjes
smileyHier op de hoek van de Molenbroeklaan en de Broekpolderlaan werd het Westland behoorlijk Op de Kaart gezet. Lady Cachetta en ik waren er blij mee. TFTC.

mystery25984. Kikker-Pad de Bonus by eikenhofjes
smileyLady Cachetta en ik hadden ons onderweg suf gezocht naar aanwijzingen voor deze bonuscache. Tenminste dat waren we van plan. Helaas vergeten goed te kijken op de beslissende momenten. Daarom maar een slag geslagen naar de coördinaten van de bonus en wat bleek? Nog goed ook! Ter plekke troffen wij een keurige cache aan. Daar houden wij wel van. TFTC.

25983traditional25983. Kikker-Pad #4 by eikenhofjes
smileyAltijd fijn als iemand je even begeleidt bij het pakken van de cache. In dit geval Lady Cachetta die vanaf de andere kant de cache zag liggen en mij mondeling behulpzaam was bij het graaimoment, zodat ik niet op mijn buik hoefde te liggen om te kunnen zien waar mijn handen zich precies bevonden. Daarbij lette zij alleen op de cache en niet op geniepige kleine brandneteltjes. De gevolgen lieten zich raden. Iedereen en alles bedankt voor deze ‘leuke’ cache.

traditional25982. Kikker-Pad #3 by eikenhofjes
smileyLady Cachetta keek geboeid toe hoe ik de derde cache in deze serie zonder veel onnodig gedoe graaide. TFTC.

traditional25981. Kikker-Pad #2 by eikenhofjes
smileyDe tweede cache in deze serie graaide ik zonder veel onnodig gedoe, terwijl Lady Cachetta geboeid toekeek. TFTC.

traditional25980. Kikker-Pad #1 by eikenhofjes
25979smileyZonder veel onnodig gedoe graaide ik de eerste cache in deze serie terwijl Lady Cachetta geboeid toekeek. TFTC.

multi25979. Lierse Waterberging by eikenhofjes
smileyHet water was netjes opgeborgen hier in De Lier evenals de cache. Nog voor Lady Cachetta een flesje ice tea uit mijn kofferbak had gehaald, stond ik al te rekenen dat het een lieve lust was. En nog goed ook. TFTC.

mystery25978. Spannend by nokki
smileyIk schakelde op het juiste moment terug om te stoppen bij de cache en zag uit de verte al waar het spannend zou moeten zijn. Lady Cachetta verzuchtte iets over plagiaat, omdat zij reeds in 2004 een dergelijke verstopwijze had bedacht. Toch netjes gedaan natuurlijk door deze CO annex elektrische vakman. TFTC.