17-10-2017

Eerst met Bionda een bezoekje aan een pasgeboren baby in Zwartewaal, daarna een multi nabij Simonshaven.

 

multi25936. De Hongerspelen by rsoverkleeft
25936smileyAltijd tricky die multi’s waarbij je steeds aanwijzingen zoekt om het volgende wp te vinden. Voor je het weet is een aanwijzing zoek en dan stopt de pret. Deze multi in een stukje bos nabij Simonshaven is er zo eentje. Een flink aantal wp’s en gaan met die banaan. Totdat...
Totdat Lady Cachetta en ik bij wp6 zeker een half uur lang vergeefs zochten. Eigenlijk was de verstopplek wel duidelijk, maar wij vermoeden dat het doosje geript is. Tegen beter weten in de zoekcirkel steeds verder uitgebreid, maar helaas. Einde oefening?
Natuurlijk niet. Wij hadden honger naar de cache en gingen enthousiast op zoek naar wp7 zonder de broodnodige info. Wij beschikken echter wel over de coole Carrotte-methode. Die bestaat uit een educated guess in combinatie met intuïtie, ervaring, waanzin, oplettendheid, chaos, twijfel, logica, SM en dergelijke die wordt ingezet om iets te vinden, waarvan de coördinaten onbekend zijn.
Zoals wel vaker, had de methode succes en konden we verder. Uiteraard ontbrak aan het eind een getal in de formule voor de cache, maar ook hier werd een mouw aan gepast. Zo konden wij toch tevreden en nauwelijks meer hongerig het bos aan de rivier genaamd Spui verlaten. TFTC.