13-10-2017

Samen met Bionda heerlijk gestruind door het Balijbos bij Zoetermeer. Nog mooie caches gevonden ook.

 

mystery25932. De afgekeurde cache by Coefcollectief
smileyStomverbaasd en trots op mezelf. In ongeveer 20 minuten zelf een puzzel opgelost die volgens de logs door velen als behoorlijk lastig wordt ervaren en pas wordt gekraakt middels hulplijntjes of andere assistentie. Soms zit het mee.
25931Vandaag op vrijdag de dertiende mochten Lady Cachetta en ik hiervan de vruchten plukken. Wij kozen een alternatief paadje en ontmoetten daar twee dames met vier bijzonder goed getrainde schapen drijven kunnende honden. Volgens hen moesten de dieren dagelijks hun verstand gebruiken om zelf problemen op te lossen. Nauwelijks verschil met geocaching dus.
Na een lange babbel doken Lady Cachetta en ik 100 meter verder de bush in en troffen daar een soort orgie aan rondom een cache. Geen idee wat hier aan de hand was. Na het loggen hebben we de figuren wel een beetje tot de orde geroepen.
We snapten nu wel waarom de cache was afgekeurd. Ook wij distantiëren ons van dergelijke uitspattingen. TFTC.

multi25931. Een weids uitzicht over een broed- en rustgebied by Coefcollectief
smileyNet als de CO’s die het verschil niet kennen tussen getallen en cijfers, heb je er ook die het onderscheid tussen schroeven en bouten niet kennen. Dat laatste was hier het geval volgens Lady Cachetta die een expert is op technisch gebied.
Terwijl zij vorstelijk gezeten daar op de hoge zetel mij de benodigde info leverde, rekende ik de coördinaten uit van de cache. Daarna verzocht ik Hare Hoogheid om af te dalen tot het niveau van het gewone gepeupel en samen naar de cache te wandelen.
En zo geschiedde. Wij vonden een keurige ouderwetse kist, waarvan het dekselscharnier weliswaar kaduuk was, maar nog prima bruikbaar. TFTC.