29-09-2017

Bij Maassluis konden Bionda en ik ons hart ophalen aan allerlei verschillende cache-vormen.

 

traditional25908. BAF!! KABENG !!! by Team Moekestorm
25908smileyGeweldloze conflicthantering. Dat sprak Lady Cachetta en mij wel aan hier in een stuk bos nabij Maassluis. Bij het zien van de cache echter, veranderde onze kijk op slag. Met tomeloos geweld en veel agressie gingen wij het probleem te lijf aangezien wij geen geschikte tools hadden meegebracht. Het mooie is, dat na afloop van de strijd niets meer herinnert aan onze destructieve activiteiten. En zo hoort het ook. TFTC.

traditional25907. Water by Ouzoboy JR
smileyHet ene water is het andere niet. Soms is het hard, soms is het zacht. Net als geocaching. Dat is soms een hard gelag. Lady Cachetta en ik zochten hier vlakbij het crematorium van Maassluis naar water en we vonden het nog ook. TFTC.

traditional25906. Het hart van de mus by RowanNikky
smileyHet schijnt dat Willem Bever de hand heeft gehad in het bouwen van het huisje dat Lady Cachetta en ik hier aantroffen midden in een stukje bos. Grote vraag was natuurlijk hoe de heer Bever aan het klittenband kwam, dat in de mussenwoning was verwerkt. Die vraag bleef onbeantwoord. Wel vonden we een doosje. Ook fijn. TFTC.

25904mystery25905. De dansende man by PD5DEN
smileyIk weet zeker, dat het een slecht idee was van de betreffende man om hier te gaan dansen. Een en al braamstruiken waar Lady Cachetta en ik ons doorheen moest worstelen om succes te hebben. Dat bleef uiteraard niet uit. TFTC.

multi25904. Rondje Boonerlucht by lekluse
smileyWie Boonerlucht zegt, zegt fietsen, paardrijden en kanoën. Lady Cachetta en ik gingen echter wandelen rond het meertje. Hier en daar werd gestopt om essentiële info te verzamelen. Het lastigste was het vinden van de cache. Al een maand geen Found meer en dan doet de natuur haar irritante werk. Wij twijfelden zelfs aan het antwoord B en gingen kijken bij de locatie van het alternatieve antwoord. Zelfde laken en pak. Geen cache. Nogmaals terug naar de oorspronkelijke plek en het was Lady Cachetta die uiteindelijk de listige cache spotte. TFTC.

multi25903. Laat Je Verrassen by Geo Bram
smileyDe grootste verrassing was, dat wij in eerste instantie geen aanwijzing vonden bij wp1. Dat was logisch, want de constructie had het begeven en het was Lady Cachetta die ergens in het hoge natte gras de essentiële vondst deed om verder te kunnen. Zo goed als we konden de aanwijzing weer ergens opgehangen.
Verdere verrassingen bleven uit, al vonden we de cache met de bijzondere logrol prima verstopt. TFTC.