23-09-2017

Voorafgaand aan een Escape-roombezoek een kleine in moeilijkheid oplopende cache-serie in IJsselmonde.

 

traditional25896. 5/5 Geocaches rond - park Rietveld/Smeetsveld+ tbh by DaycareJr
25896smileyEen knutsel-CO annex bosjesman van iets hoger geocache-niveau gespecialiseerd in coderingen vertoonde hier zijn laatste en lastigste kunstje. De cache bleek erg goed te zijn verstopt en dankzij de spoilerfoto vindbaar. De beschrijving hielp bij het openen. Grappig dat de CO consequent spreekt van cach, terwijl het toch cache moet zijn, ook in het Engels. Ons maakte het niet uit. Lady Cachetta en ik hadden ons een dik uur prima vermaakt met deze serie van 5 caches hier in deze Rotterdamse wijk. Genoeg jolijt in IJsselmonde. Op naar Barendrecht voor een bezoekje aan Ikea en vervolgens een escape-room. Ook dat liep allemaal goed af. TFTC.

traditional25895. 4/5 Geocaches rond - park Rietveld/Smeetsveld by DaycareJr
smileyDe knutsel-CO annex bosjesman van iets hoger geocache-niveau verraste Lady Cachetta en mij hier met zijn code-specialisme. Als voorschot op ons bezoek aan een escape-room deze avond mochten wij een code kraken. Dat kon je natuurlijk prima aan ons overlaten. Verder door IJsselmonde. TFTC.

 

25894traditional25894. 3/5 Geocaches rond - park Rietveld/Smeetsveld by DaycareJr
smileyHier bleek de knutsel-CO annex bosjesman ook bedreven in het geocachen van iets hoger niveau. Het was vooral Lady Cachetta die met niet aflatende humor mij meerdere keren vergeefs naar de cache liet grijpen. Uiteindelijk had ze blijkbaar medelijden en mocht ik loggen. Verder door IJsselmonde. TFTC.

traditional25893. 2/5 Geocaches rond - park Rietveld/Smeetsveld by DaycareJr
smileyNiet alleen een knutsel-CO, maar ook een bosjesman, zo bleek ons bij deze tweede cache uit de serie. Dus maar weer een bosje ingedoken op zoek naar iets geknutselds. Lady Cachetta en ik werden niet teleurgesteld. Verder door IJsselmonde. TFTC.

traditional25892. 1/5 Geocaches rond - park Rietveld/Smeetsveld by DaycareJr
smileyHa een knutsel-CO. Daar houden Lady Cachetta en ik wel van. Ergens in een bosje met de geur van een vlakbij pas gebeitst schuurtje vonden wij de eerste van de serie. Zoals beloofd niet moeilijk. Verder door IJsselmonde. TFTC.