22-09-2017

Vorig jaar gestart met een uitdagende cache in de Delftse Hout. Vandaag samen met Bionda het werk afgemaakt.

 

traditional25891. 2-5 Er op uit: twee emmertjes waterhalen by InekeNV
25890smileyGrootste probleem bij deze cache was de aanvliegroute. Na een barre tocht stonden wij op 20 meter van de cache aan de verkeerde kant van de sloot. En we hadden nog wel voordat we aan de tocht begonnen bij uitspanning Uilenburg ons gesterkt met malt bier, tonic en heerlijk warme kaasstengels.
Ons moreel was daarom niet kapot te krijgen en een fors stuk omlopen + schuifelen op drassige grond tussen allerlei hinderlijke bodemplanten, bracht ons uiteindelijk bij de enigszins wankele cache-constructie. Hier kwam escape-roomervaring ons goed te pas. Probleemloos werd de petling tevoorschijn getoverd. De klus was geklaard. TFTC.

multi25890. Mozique & Xiefehl, allebei 10K! by Voetbal Smurf
smileyUit de brand helpen. Dat is een uitdrukking die aangeeft dat iemand je helpt om onoverkomelijke problemen op te lossen. Dat gebeurde bij voorbeeld in december vorig jaar, toen het mij wel lukte om de info bij wp1 te bemachtigen, maar niet om de oorspronkelijke toestand te herstellen. Mijn lieve dochter gebeld, die met uitschuifbare ladder kwam aangereden om het probleem te tackelen.
Maar bij wp2 ontbrak destijds het benodigde tool om deze cache af te sluiten. Vandaag ging het waadpak mee en dat heeft ter plekke zijn dienst meer dan bewezen. Weer was het Lady Cachetta die mij uit de brand hielp. Zij trotseerde het gevaar van vast te komen zitten in de bodemblubber. Ik stond erbij en keek ernaar, en maakte foto’s.
De lieden waaraan deze cache is gewijd staan intussen al bijna op 20K. Niet te stuiten dus. TFTC.

25890a25890b