15-09-2017

Nogmaals met Bionda naar het Lage Bergse Bos, maar nu hadden we zonneschijn. Enkele verrassende caches gevonden.

 

traditional25871. Dorus by Carta57
25871smileyNa het echec van gisteren waagden Lady Cachetta en ik nogmaals een poging om Dorus te vinden hier in het Lage Bergse Bos. Gisteren een half uur vergeefs struinen tussen bomen en struiken. Vandaag na 1 minuutje raak. Grote verschil was wel, dat het gisteren hevig regende en nu het zonnetje scheen.
Wel vroegen wij ons af wat deze cache en zijn locatie van doen hadden met de vroeger populaire komiek. Het staat niet vermeld in de beschrijving, maar wij vermoeden dat de goede man hier verwekt is. Iets anders konden we niet bedenken. TFTC.

 

multi25870. De duivelse bijbel by Denmar83
smileyDeze multi liep sneller af dan we dachten. Zittend op een nabijgelegen bankje samen met Lady Cachetta de voor ons originele puzzel opgelost en gaan met de banaan. Nog 14 à 15 verloren pagina’s te gaan om de duivelse bijbel weer compleet te krijgen. Vol verwondering stonden we even later met de cache in handen. Het was al klaar. Leuk en kort dus. TFTC.

 

25869multi25869. Lage Bergschebos by Night by MaNiRoxy
smileyIn het zonovergoten Lage Bergse Bos wilden Lady Cachetta en kijken of we een nachtcache ook overdag zouden kunnen vinden. Wij houden wel van een zekere uitdaging. Het viel ons erg mee om de route te volgen. Alleen aan het eind raakten we het spoor even bijster. Gewoon wat rondstruinende pakten we de route toch weer op en even later ook de cache. TFTC.

traditional25868. Geogalop by Carta57
smileyIn geogalop naar de cache. Haha, nee natuurlijk niet. Gewoon rustig wandelend bereikten wij het paardenpad en de nabijgelegen cache. Die bleek niet lastig te zijn verstopt. TFTC.

traditional25867. Eilandje in het lage bergse bos by équété
smileyBlij dat men een brug had aangelegd naar het eiland, zodat wij niet hoefden te zwemmen. Meer mensen hadden de weg gevonden naar het driehoekige eilandje. Ze hielden zich bovendien op niet ver van de cache-locatie. Toch konden Lady Cachetta en ik even ongezien de struiken induiken om de cache te verschalken. TFTC.