11-09-2017

Een herhaalbezoekje aan Broekpolder samen met Bionda om enkele lastige caches te verschalken.

 

traditional25848. Twist by geonauten

25848smileyDe twist is een dans die ontstaan is in 1960, maar het blijkt ook een brug te zijn in Vlaardingen die ontworpen is door creatieve ingenieurs die rond 1960 zijn geboren.

Met 400 stalen kokers van gelijke diameter maar met ongelijke wantdiktes hebben die jongelui een aardig kunstwerkje gefabriceerd, waar je doorheen kunt fietsen of wandelen over de Vlaardinger Vaart. En natuurlijk kwam er weer iemand op het idee er een cache te verstoppen.

Om die cache te pakken moet je niet bang zijn uitgevallen. Dan denk je dus onmiddellijk aan Lady Cachetta die wel eens even wilde kijken of het echt zo lastig was om onder het brugdek te geraken. Volgens haar viel het mee via de juiste uitgangspositie.

Soepel wandelde ze van koker naar koker naar de cache en bracht mij het logrolletje om mijn worteltekening te plaatsen. Daarna het rolletje even soepel teruggebracht.

Het was gelukt. TFTC.

 

25847multi25847. Struinen in Klauterwoud by de_heksenketel
smileyHadden we maar even onze drone meegenomen, dan was het tellen van de hindernis-boomstammen vanuit de lucht een stuk gemakkelijker geweest. Het tellen in de regen bleek wandelend erg lastig. Daarom maar een verantwoorde gok gemaakt. Naar later bleek nog goed ook.
Toen de riolen. Gelukkig is Lady Cachetta niet fors gebouwd, dus nam zij de taak op zich om er doorheen te kruipen. Voordeel was wel, dat het daar droog was. Ik hield met de plu op de wacht tot het verlossende antwoord kwam, dat C was gevonden.
De uitdaging bij de balkenbrij kwam hard aan. Enkele spoilers uit de logs en flink wat broodnodige creativiteit moesten eraan te pas komen om dit varkentje te wassen, maar ook dat lukte.
Op de wp’s 4 en 5 ging het soepel, met dien verstande dat Lady Cachetta daar het helderste van geest was en een scherpe blik had, zodat ik alleen maar de waarden hoefde te noteren en vervolgens de cache-locatie mocht berekenen.
Ondanks de overduidelijke hint toch wel even lopen zoeken op de stash area. Uiteindelijk raak. Mooi verzorgde multi. Daar houden wij wel van. TFTC.