10-09-2017

Een bezoekje aan Broekpolder samen met Bionda werd gecombineerd met het vinden van drie caches.

 

traditional25846. Aalkeetbuitenpolder - Vogelkijkhut by browout

25846smileyDrie lepelaars en een handvol meerkoeten. Dat was de totale oogst van het kijken in de vogelhut. Hadden we daarvoor dat hele eind gewandeld door de Broekpolder? Neen, want even daarvoor hadden we een keurig verstopte cache gevonden. TFTC.

mystery25845. De Ruigte #1 by LunaSpot
smileyHet ruigste werk was nog het puzzelwerk met al die kleine stukjes. Hoewel, in het veld viel het ook nog niet mee. Vooral omdat Lady Cachetta en ik trachtten vanaf de geparkeerde auto aan de Watersportweg ons een weg te banen richting de cache en niet de slimste route kozen. Bovendien was er een spektakel gaande met gigantische aantallen dwazen die voor hun lol in moddersloten doken. Daardoor niet aangestoken bereikten wij uiteindelijk de juiste locatie en vonden de handig weggewerkte cache die overigens van het formaat micro was en niet small, zoals in de beschrijving vermeld. TFTC.

 

25845traditional25844. Scheepswrak Broekpolder by hopmaniak
smileyVan het wrak was alleen nog kris kras gestapeld brandhout overgebleven. Daar tussendoor moesten Lady Cachetta en ik ons een weg banen, terwijl even verderop een evenement plaatsvond waarbij mensen voor hun plezier door moddersloten kropen en over hekken klommen. Geen idee wie er dwazer bezig waren, wij of zij.
Nu thuis met op YouTube het lied van Pater Moeskroen over het Laatste Water op de achtergrond, log ik deze cache in alle rust. TFTC.