24-08-2017

Een onverwacht buitenkansje om een voor mij kansloze cache te pakken. Met een hengel! Samen met de CO.

 

mystery25819. [4DMGE] Ca(t)ch(e) that fish! by draculix
25819smileyHengelcaches. Zie je mij al fietsen op mijn zilvermetallic kettingloze vouwfietsje met een lange stok om caches hoog uit een boom te vissen? Tot dusver niet. Maar eens moest het gebeuren en dat was vandaag. Totaal onvoorbereid op een dergelijk avontuur werd ik in het diepe geworpen door de CO hoogstpersoonlijk.
Deze sympathiekste cache-legster die ik ken stelde het voor, toen ik haar een TB kwam brengen die ik in bezit had. Zo fietsten we samen naar het Abtswoudse Bos: ik met uitschuifbare telescoopsteel bedoeld om ramen te kunnen wassen + een deel van een hengel, zij met Ducktape.
Ter plekke werd zo een zeer lange constructie gewrocht waarmee ik het werk mocht verrichten. Het visje bungelt overigens al meer dan een jaar hier op eenzame hoogte en is tot dusver door 46 geocachers gevangen.
Het viel me mee, dat ik relatief eenvoudig met het listig aan het zwiepende uiteinde bevestigde haakje het visje van zijn plek kon wippen en de buit binnenhalen. Het terugplaatsen na het loggen vereiste meer inspanning, maar ook dat lukte uiteindelijk.
Het werk was verricht. Weer een irritant stipje van de kaart verwijderd. Blij teruggefietst naar haar huis. De tools konden weer worden opgeborgen. Mascha dank voor alle hulp en gezelligheid. TFTC.

25819a25819b