20-08-2017

Het Delftse Meet en Greet Event. Prima georganiseerd en gezellig als altijd. Bovendien mooi weer.

 

event25792. [5DMGE] - 5e Delftse Meet & Greet Event by vanBaarsel
smileyAlweer voor de vierde keer stortte ik mij in het feestgewoel, zoals altijd meesterlijk georganiseerd door de familie van Baarsel.
Vorig jaar was ik ziekjes, maar dit jaar in volle glorie aanwezig.

25792Voor ik het wist had ik al twee flesjes chocolademelk achterover-geslagen die mij spontaan waren aangeboden door respectievelijk mijn goede vriend Biertje en door een op dit event verdwaalde(?) reviewer uit het Gooi die in het normale geocache-leven Zonnebaars wordt genoemd. Zij dronken samen witbier. Toen onze gezellige conversatie over allerlei geocache-gebeurtenissen uit vroeger dagen op zeker moment kantelde in de richting van bierproeverij, heb ik hen achter mij gelaten en mij onder de andere feestgangers begeven.
Gebruikelijk op events: kennis gemaakt met geocachers waarvan ik alleen de cache-naam wist en uiteraard gebabbeld met vele oude bekenden. Allemaal leuk natuurlijk, maar toch was iedereen in afwachting van het altijd weer spannende hoogtepunt van elk Delfts event: Wie heeft de juiste lootjes?
Een berg aan prijzen staat immer klaar voor een heel reeks gelukkigen. De onemanshow wordt altijd met verve verzorgd door de organisator zelf die met welluidende stem staande op een tafel de nummers afroept. Hilarisch vond ik zijn aanmoediging richting Gaby van team Dijk6jes. Zij mocht als eerste een prijs afhalen en treuzelde nogal bij het komen afhalen. Ze had een geldig excuus, want zij zit tijdelijk in een rolstoel vanwege een onwillige knie. “Rennen!!” brulde van Baarsel. Zo vierde de lach hoogtij op dit event.
Na de prijzenslag waarbij ik tot mijn verbazing niet in de prijzen was gevallen, nog nagebabbeld met deze en gene. En toen was het gedaan. Volgend jaar weer? Ik hoorde twijfels bij geruchte. Deze locatie bij de kinderboerderij Tanthof is misschien een probleem. We zullen zien.
In ieder geval dank voor dit geslaagde event.

25792a25792b

25792c25792d

25792e25792f

25792g25792h