01-07-2017

Event ter ere van Canada aangegrepen om wat caches te vinden in Delft.

 

letterbox25372. 2-7 Er op uit: Message in a bottle by InekeNV
25372smileyKijk, de Dijk6jes, daar heb je wat aan. En ik hoefde hen niet eens een bericht per fles te sturen, want ik trof de helft van de familie bij een eventje in Delft. Hen gevraagd of ze me wilden helpen een frustie weg te werken. Tuurlijk.
Zo trok ik voor de tweede keer naar de Delftse Hout om te kijken of de Dijk3tjes verder konden kijken dan mijn neus de vorige keer. En dat konden ze! Binnen 10 seconden na het betreden van de stash area was het raak en was het leed geleden. Hen uiteraard uitvoerig bedankt. TFTC.

event25371. Canada Day Delft 2017 by vanBaarsel
smileyCanada bestaat 150 jaar en dat wilden we weten hier in Delft. Een event, georganiseerd door het team dat daar in Delft patent op heeft. Dus prima in orde. Ik kreeg een door teamPHS aangeboden Canada-pin opgespeld net als alle andere bezoekers. Locatie: verzetsmonument vanwege de grote rol die de Canadezen speelden bij de bevrijding van Delft in WOII.
Zoals gewoonlijk veel bekenden, maar ook enkele mij nog onbekende geocachers. Het weer werkte prima mee. Bij de start van het event om 19.00 uur begon zelfs de zon te schijnen. Niet dat ik toen al aanwezig was. Ik bracht gauw wat bezoekjes aan de Delftse Hout om drie caches te graaien die ik bij het vorige (CITO-)event had gemist.
Dank CO voor dit gezellige event.

2537125371a

traditional25370. [1DCE] Stompje by vanBaarsel
smileyOok stompjes verdienen soms een cache. Zoals deze hier in de Delftse Hout en gelegen aan de Cooperbaan. Vele herinneringen hieraan uit de tijd, dat ik hier ooit mijn conditie testte door 12 minuten te rennen. Op 13 januari 2003 voor het laatst. Precies 3 rondjes, ofwel 3 kilometer. Twee maanden later was het gedaan met het hardlopen. Toen geocaching ontdekt. Ook leuk. TFTC.

traditional25369. [1DCE] Scouting by vanBaarsel
25369smileyMet scouting had ik helemaal niets. Totdat geocaching in mijn leven kwam. Talloze scoutinglocaties bezocht. Vaak puzzels waarbij de cache uiteindelijk gewoon bij het clubhuis bleek te liggen. Zo ook hier in Delft. Alleen hoefde ik daarvoor niet te puzzelen. De CO reikte het aan via een tradi.
Net met de cache in de hand stopte medecacher PeterCoef die ik eerst niet herkende, omdat hij zich had verstopt achter een zonnebril. Een kwartiertje later ontmoette ik hem weer, nu op het event. TFTC.

traditional25368. [1DCE] Rugby by vanBaarsel
smileyRugby, echt een sport voor kerels. Dus niet voor mij, want ik ben veel te fijngebouwd. Daarom verbaasde het mij dat rond de stash area veel jongedames rondzwierven en zelfs het geopende hek van de achteringang van het rugbyveld betraden. Enkele logische gedachten passeerden mijn geest, maar ik kapte die af om een cache te zoeken. Eerst aan de verkeerde kant van het pad. Dat is nooit goed, dus de bakens verzet naar de andere kant waar ik een keurig verstopte cache aantrof. TFTC.

traditional25367. Ratatouille by FenAenT
smileyHet is niet aannemelijk dat het gerecht ratatouille iets van doen heeft met ratten. Basisingrediënten voor ratatouille zijn tomaat, courgette en aubergine, ui en knoflook. Daar kun je ook een ratjetoe van maken, zoals meestal geschiedt in de Hollandse keuken. Zelf houd ik meer van spinazie à la crème. Maar dat terzijde.
Over terzijde gesproken, daar moest ik zijn om deze cache te verschalken. Na wat gedrentel deed ik de juiste greep en had hem te pakken. TFTC.