24-04-2017

Met twee exotische speurneuzen op zoek naar een cache in een winkelcentrum in Nieuwerkerk aan de IJssel.

 

traditional24999. Huron by tornado_NL
24999smileySamen met twee exotische speurneuzen op zoek naar een cache in een winkelcentrum in Nieuwerkerk aan de IJssel. Mijn twee introducees hadden geen flauw idee waar ze naar moesten zoeken, maar dat weerhield hen niet alle bloemen in de flowershop te gaan ruiken, maar niet aan voelen, want dat had ik hen uitdrukkelijk verboden.
Helaas vonden wij geen cache. Daarom de bloemenman om hulp gevraagd en die werd welwillend aangereikt. Wij moesten niet in de winkel zijn, maar vlak daarbuiten. Ook daar lukte het niet meteen, maar gelukkig kreeg ik plots een ingeving en die bleek juist. De dames durfden de cache niet zelf te pakken. Niet verbazingwekkend, want vlakbij de cache hield zich een hondje op en gezien hun nog korte verblijf in Nederland en gezien het gedrag van honden in hun vaderland bleven ze wijselijk op een afstand.
Dus zelf de cache gepakt, hen het doosje in handen gegeven voor een prachtige foto, gelogd, waarbij Alaa zelf haar naam schreef en ik die van Limar heb geschreven. TFTC.