14-04-2017

En weer naar Haastrecht. Nu om het werk af te maken. Leuke caches trouwens.

 

 

mystery24984. W I H Bonus by team MiCaDo
smileyNadat ik aan alle kanten welkom in Haastrecht was geheten, mocht ik dit bekronen met het vinden van deze bonus. Als ik internet mag geloven is Haastrecht een heuse stad, omdat ze die rechten 100 jaar na de sterfdag van Floris V hebben verkregen. Je snapt wel, dat dit geen toeval was. Het was dan ook groot feest in 1396.
Ik had hier vandaag mijn eigen feestje en plaatste mijn worteltekening op een mooie locatie. Na afloop nog even een leuke wandeling gemaakt. Ik was er nu toch. TFTC.

traditional24983. TB Hotel Haastrecht by team MiCaDo
24982smileyHoewel in principe elke cache van voldoende grootte een TB hotel is, heeft de CO hier in Haastrecht wel zijn best gedaan om het er ook als een hotel te doen uitzien. Volgende week ben ik toevallig weer in Haastrecht en neem dan een flink stel TB’s mee die ik nu thuis had laten liggen.
Ook heeft deze CO het in mijn ogen prima begrepen, gezien de zinsnede in de tekst: ‘wij vinden het doel van een TB belangrijker dan de bezetting van het hotel.’ Een voorbeeldzin voor alle scheppers van TB-hotels.
Aldus met veel genoegen mijn worteltekening geplaatst in het logboek. En ik kom nog even weer langs. TFTC.

traditional24982. Boezemmolen nr. 6 by RSTW
smileyUiteraard bezit een molen met een vlucht van 30 meter, en daarmee de grootste van heel Nederland, geen bonkelaar. Die zou niet standhouden in het geweld. Dus doet een bovenschijfloop het zware werk, tenminste… als er gemaald zou moeten worden. Dat is nog niet het geval. Als voorschot op de gehele ingebruikname heb ik deze cache gegraaid. TFTC.

traditional24981. W I H Zuid by team MiCaDo
smileyAan de Bilwijkerweg, zijnde de zuidelijke uitvalsweg richting Stolwijk, vond ik de laatste van de kleine serie in Haastrecht. Hierna nog even de bonus pakken en dan kunnen de ongeveer 4.500 inwoners van deze plaats weer rustig ademen. TFTC.