13-04-2017

Kort bezoekje aan Haastrecht. Het stadje toch van diverse kanten bekeken.

 

 

traditional24980. W I H Oost by team MiCaDo
24980smileyHet daagde niet echt in het oosten. Sterker nog: de avond viel. Bij ter kimme neigende zon parkeerde ik mijn vouwfietsje eerst op de verkeerde locatie zonder op de coördinaten van de cache te letten. Daar had de CO mij toch te pakken. Ik moest nog 150 meter verder om mijn worteltekening te kunnen plaatsen en dat deed ik. TFTC.

traditional24979. Stokrozen Cache by Onnorvld
smileyDe stokroos is stokstijf en stokoud. Dat weet iedereen. Dus daarvoor hoefde ik niet hier naar Haastrecht. Trouwens ook niet om bloeiende stokrozen te zien. Daarvoor was ik te vroeg in het jaar. Als troost verblijdde de CO mij met mooie muziek en een dito cache. Terwijl ik genietend mijn worteltekening plaatste, kwam wprofijt aangefietst die ik even hiervoor bij een andere cache ook al had ontmoet. Hij mocht de hele procedure nogmaals uitvoeren. TFTC.

traditional24978. W I H Noord by team MiCaDo
smileyEen gemene streek van die Dordtenaren om de sluis in Haastrecht te vernietigen, want nu heeft de Vlist een roemloos einde bij het poldergemaal. Schijnbaar mondt de Vlist nu niet meer uit in de Hollandse IJssel. Om hier bij het noordelijke puntje van Haastrecht te geraken stak ik de Hollandse IJssel over en aan de Veerlaan graaide ik deze cache. TFTC.

traditional24977. W I H West by team MiCaDo
smileyIn de verte zag ik al iemand met de nano hannesen. Het was wprofijt die wat lichaamsbeweging nam i.v.m. een blessure. Het logrolletje was vol volgens hem, terwijl hij het weer keurig oprolde en in de nano stak. Ik heb daarom maar een fotootje gemaakt van de nano. Had ik toch wat. TFTC.

traditional24976. Met STIP op de kaart ..... Historisch Haastrecht by Flutteredstraight
smileyWat een verhoging van de levensstandaard,
Al die STIPPEN op de Nederlandse kaart!
Deze cache op deze STIP in Haastrecht,
Eentje waar je u tegen zegt.