24-06-2016

Onverwachte mogelijkheid een eeuwenoude HitchHiker te loggen. De Reis kwam namelijk voorbij op een carpoolplaats in Den Hoorn.

 

mystery23623. De reis by Larabond
23623smileyWaarschijnlijk was ik de enige van het grote gezelschap geocachers hier op de carpoolplaats bij den Hoorn, die de CO van deze reizende cache ooit persoonlijk heeft ontmoet. Larabond die al haar gevonden caches logde met de standaardlog: “Leuke cache, leuke wandeling.” Ze liet deze HH De Reis los in 2003 exact op de dag dat ik met geocaching begon.
Toch heeft het meer dan 13 jaar geduurd voordat ik de HH eindelijk in handen kreeg. Van Larabond zelf is geotechnisch gezien nooit meer iets vernomen sinds 6 april 2005. De grote populariteit van haar geocache-kindje laat haar dus blijkbaar onberoerd. Misschien eens tijd voor een actie van het tv-programma Spoorloos.
Overigens had ik flink geluk HH De Reis te kunnen loggen, want het mini-eventje was door Xizat eigenlijk georganiseerd vanwege een andere HH, namelijk Don&John Juan die ook al sinds 2003 onderweg zijn.
Het team vp2rood uit Roosendaal was namelijk zo vriendelijk even langs te komen met de door hun in Lelystad verworven HH.
Geen tijd om de twee logboeken vol met Reisverhalen te bestuderen. Daarom maar kort en krachtig het volgende erin genoteerd:
De Reis naar het onbekende
Met veel plezier
En weinig ellende.
TFTC.

23623a23623b