18-09-2015

Ha, de zon! Snel op de fiets gesprongen en wat caches in de buurt bezocht.

 

traditional22442. Eikenhofjes, Nevada Cacher Series by Larry Butler
22441smileyIn de staat Nevada liggen bijna evenveel caches als in ons Nederland. Het scheelt maar 1.500 op dik 30.000. Ed Eikenhofjes liet daar zijn sporen na middels flink wat gevonden caches, liefst 2.285 stuks. En dat in minder dan een week. En passant werden ook Utah, Californië, Arizona en New York meegepikt. Nog vermeldenswaardiger is, dat zulks geschiedde met een voorhistorisch houten De Lierse GPS-apparaat. Nog bijzonderder is, dat de Amerikaanse douane hem daarmee heeft laten wegkomen.
Geen wonder, dat aan dit al een cache is gewijd op Nederlands grondgebied om deze supergeocacher in het zonnetje te zetten. Ik mocht hieraan vandaag een bezoekje brengen en er mijn petje afnemen. De verstopwijze wist ik al binnen 0,3 seconden bij het uitkomen van de cache en het lezen van de titel. TFTC.

traditional22441. Brain and Pinky have a dream by fscheerhoorn
smileyBrain and Pinky zijn al wel in de USA wezen cachen, maar nog niet in Nevada. Dat is dus hun droom. Als ik het goed begrijp gaat het binnenkort plaatsvinden en komt de droom uit. Ik wens hen veel succes. Ik droom ook wel eens, maar mijn verlangens liggen niet zover weg. Alle Duitse Bundesländer op mijn lijstje lijkt me wel leuk. Ik hoef er nog maar 10 van de 16.
De door fscheerhoorn geplaatste droomcache mocht ik vandaag bezoeken. Ik had de gladjakker gelukkig snel in de gaten. TFTC.

22440traditional22440. Hoekraam, Nevada Cacher Series by Larry Butler
smileyWie kent hem niet, deze alom geroemde knuffelcacher genaamd Robbin Hoekraam? Bracht een bezoek aan Nevada om daar zijn Schiedamse stempel te zetten in de woestijn. Hij vond er liefst 2.290 caches en pakte en passant ook nog uit in Utah, Californië, Arizona en New York. Ook te zijner ere een driewerf hoera en een aan hem gewijde cache. Ik moest er wel een eind voor fietsen en mijn handen enigszins vuil maken, maar deed dit graag. TFTC.

traditional22439. M.I. Casa, Nevada Cacher Series by Larry Butler
smileyVan het team M.I. Casa uit Voorschoten ken ik twee/derde gedeelte. En juist het een/derde gedeelte dat ik niet ken, bracht een bezoek aan Nevada. Daar vond hij liefst 2.285 caches en bracht ook bezoekjes aan Utah, Californië, Arizona en New York om wat graantjes mee te pikken. Te zijner ere werd daarom een cache in Nederland geplaatst die ik vandaag mocht vinden. TFTC.

traditional22438. Yp-je #01 De rand van Ypenburg by GSStry2find
smileyIn de herhaling vond ik dit Ypje in een Wipje. De vorige keer flink lang vergeefs rondgehangen bij deze klaagmuur. Ook een hulplijntje naar mijn goede vriend Biertje mocht niet baten. Niet omdat hij geen goede aanwijzingen gaf, maar vanwege het feit, dat het doosje ontbrak. Ik neem aan dat na mijn melding de CO met frisse adem terstond een nieuw doosje heeft geplaatst. TFTC.

traditional22437. Buitenwatersloot by simongl
smileyEven wat frisse adem halen aan de Buitenwatersloot. Het zal me trouwens verbazen als dit doosje er over een week nog zit. De CO heeft blijkbaar nog weinig ervaring met verstoppen in bewoond gebied. TFTC.