23-03-2015

Een hondencache en een cache gewijd aan vrijdag de 13e. Beide in Delft en geen probleem.

 

multi20720. I Love Friday the 13th by erikpet
20720smileyOmdat het volgens mijn bescheiden mening qua ellende statistisch gezien niet uitmaakt of het vrijdag de 13e of maandag de 23e is, stapte ik vrolijk op mijn stadsfiets en repte mij naar de Delftse Hout. Ik hield mij keurig aan het voorgeschreven 13-recept en kwam uit bij een plek waar iemand met zijn scootmobiel mij de weg versperde. Bovendien liep er iemand verdacht door de bush te struinen. Nog voor ik kon vragen waarvoor dat allemaal nodig was, werd ik herkend als geocacher, maar nog niet als Wilxlii Carrotte.
Dat kwam veel later toen ik na een poos zoeken langs mijn neus weg vroeg wat zijn cache-naam was. Zijn antwoord "de Harnassen" deed onmiddellijk een belletje rinkelen, want daarvan had ik laatst een bijzondere log gelezen bij één mijner caches, waarin hij me vroeg voortaan niet meer van die lastige caches te produceren.
Zo maakten wij dus kennis in levende lijve en zochten verder samen naar de cache. Op zeker moment klonk zijn bingo-roep en kon er gelogd worden en wat verder gebabbeld. Hij bleek vandaag zijn sinds een jaar traditionele maandaguitje met de scootmobielberijder te hebben benut om deze cache te graaien.
Dank voor deze enigszins sportieve en totaal niet griezelige cache, alhoewel...
Uit: Travel Dragon

20719traditional20719. De hondenspeeltuin: 01 Gaat zoek ! by basspijk1973
smileyNa de onstuimige beginschermutselingen was de rust bij deze cache wedergekeerd, toen de juiste plek en de juiste coördinaten werden ingesteld. Met deze op zak worstelde ik mij door het Abtswoudse Bos en kwam uit bij een bankje op een vreemde plek tussen de struiken. Ik parkeerde er mijn stadsfiets en ging het laatste stukje te voet verder. Aldaar aangekomen was het niet lastig het doosje te vinden. Ook wel eens prettig voor een keer. Dank daarvoor.