15-01-2015

Ondanks frustratie en ergernis vanwege niet gevonden caches en slecht weer, toch mijn quotum voor de jachtkalender bereikt.

 

traditional20311. Hier geen kakkers... by Speurneusjes.Jense
20311smileyIn geen velden of wegen kakkers te bekennen en zo hoort het ook. Zelf schijn ik nog enigszins een Fries accent te hebben en daarom kan men mij vanwege die factor moeilijk rubriceren als het verwaande type mensensoort waar cabaretier Youp van 't Hek bijzonder op gebeten is. De Haagse kakkers schijnen het ergste te zijn, gevolgd door de Wassenaarse en de Bloemendaalse.
Hier in Nootdorp woont dus de gewone man en daartussen voelde ik mij prima thuis toen ik even snel uit de bolide stapte om in de regen de petling te graaien, mee te nemen in de auto, droog te loggen en weer snel op zijn plekje terug te stoppen.

traditional20310. De Slang by wasbak20
smileyOp een voor mij bekende locatie in Naaldwijk mocht ik bij de slangvormige flat aan de Dreeslaan mijn geluk beproeven. Dat werd wel tijd, want in de uren hiervoor had ik liefst 3 op papier gemakkelijke caches niet gevonden en daarbij gevoegd de gestaag vallende regen, was mijn moreel aardig gezakt. Dankzij deze opsteker kon ik er weer even tegen. Dank daarvoor.

20308traditional20309. Arendsduin by Rvelleko en Isabeau1990
smileyIndachtig de forse bekeuring die ik vorig jaar ontving bij het parkeren naast een strandopgang in Monster, was ik niet geheel op mijn gemak bij het graaien van deze cache, hoe gemakkelijk ook. Met draaiende motor in recordtijd de klus geklaard en wegwezen. Dank voor deze snelle cache.

traditional20308. Voortuin by Isabeau1990 en Rvelleko
smileyIk heb wel eens voortuinen van grotere afmetingen gezien, maar mij hoor je niet mopperen. Ik was namelijk zeer tevreden met het tuintje hier in Monster, vooral omdat ik er een broodnodige cache vond. Geïrriteerd tot en met vanwege het snertweer en gefrustreerd vanwege het niet vinden van de eerste twee op papier gemakkelijke caches die ik vandaag probeerde te bemachtigen, kon ik eindelijk na anderhalf uur ploeteren mijn eerst worteltekening van de dag plaatsen. Dank daarvoor.