23-12-2014

De keiharde wind hield mij niet tegen om naar het Wateringse Veld te fietsen. Aldaar moest enkele caches eraan geloven.

 

traditional20251. Kunst in het Wateringse Veld - John Wayne by DeLangetjes
20250smileyGrappig beeld van de met een emmer over het hoofd zittende ruiter, terwijl zijn hoed onder het paard hangt. De diepere betekenis hiervan ontging mij. Als het een geocacher betreft, zal hij volgens mij weinig succes hebben op deze wijze. Ik had wel succes en vond daarmee mijn laatste cache vandaag. Tevreden fietste ik min of meer met de wind in de rug terug naar Delft. Dank daarvoor.

traditional20250. de Boekenkas by tapt
smileyPrachtig natuurlijk zo'n minibieb hier in het Wateringse Veld, maar bijna werd ik van de sokken gereden door een uitparkerende dame. Als heer van stand heb ik vanzelfsprekend snel plaats gemaakt en haar vriendelijk toegeknikt, terwijl zij wegreed. Daarna kon ik rustig de bieb met een bezoekje vereren.
Het zal wel weer aan mij liggen, maar de hint heb ik niet begrepen. Was ook niet nodig, want het boekje waarin ik mijn worteltekening plaatste, beschouwde ik als het logboek. Het boekje doorbladerend trof ik een alleraardigst verhaaltje van iemand die het logboek als een soort Facebook benutte. Dank voor het tonen van deze leuke minibieb.

traditional20249. Rudolf de Rood Neus Rups by madeliefje2004
smileyTypisch foute aanpak van deze roodneuzige en éénsprietige rups. Niks stiekem verstoppen, maar de beuk erin. Geef pesters geen kans! Voor mij was het natuurlijk wel handig dat Rudolf zich enigermate had verstopt en dankzij de hint kon ik met opgeheven hoofd mijn worteltekening plaatsen. Dank daarvoor.

20247traditional20248. Onze voortuin by Rvelleko en Isabeau1990
smileyKeurig twee keer gezwaaid naar de mevrouw binnen, eerst bij het komen en laatst bij het gaan. Tussendoor in een piepklein tuintje een doosje gevonden en in het logboekje mijn worteltekening geplaatst. Dank voor deze voortuincache.

traditional20247. YppY by Xiefehl
smileyTerwijl ik mij buiten in het zweet fietste om deze locatie in het winkelgebied van het Wateringse Veld te bereiken, zag ik aan de overkant lieden hetzelfde doen, maar dan binnen op nepfietsen. Zoals bekend schiet dat geen meter op. Ik zal verder geen woorden vuil maken aan deze dommigheid.
Gezien de titel van deze cache vermoed ik dat de CO hier regelmatig te paard langs galoppeert. Ik zou het namelijk vreemd vinden als hij vanuit zijn auto op de N211 zulke cowboy-taal uit, terwijl de hormonen door het lijf gieren: "Jippie ja ja jippie jippie jee!"
Ik had mijn hormonen goed onder controle en na een paar keer misgraaien vond ik het doosje en kon ik mijn worteltekening kwijt. Dank daarvoor.

traditional20246. G.E.C. by Het Zeepaartje
smileyEn zo stapte ik in de Lisdoddestraat in Wateringse Veld al een beetje vermoeid van mijn stadsfiets na dik 5 kilometer beulen tegen een harde wind in. Ik vond dat ik daarmee wel een kadootje had verdiend en dat lag keurig op me te wachten. Dank daarvoor.