20-12-2014

Darten met windkracht 6 tegen de wind in. Daarvoor ging ik naar Spijkenisse en geloof het of niet, er kwam een heuse 9-darter.

 

mystery20228. 9-Darter #Bonus by De Spijkies
20228smileyOm mijn scores tijdens het darten langs het brede water van het Spui nabij Spijkenisse bij te houden, had ik thuis een handig Excel-spreadsheetje gefabriceerd. Na het vinden van de 9 darts even de bijeengegaarde info invullen en koppelen aan de thuis gevonden antwoorden via 6 formules en hup, een kind kon de was doen.
Aldus was ik erg benieuwd waar ik de bonus van al mijn goede werk kon gaan halen. Hm, aan de overkant van het Spui? Ik had toch naar mijn beste weten alles goed ingevuld en kon niet geloven dat de CO mij hier zou willen laten zwemmen of eventueel een stuk verderop met de pont naar de overkant zou sturen.
Dus nog maar eens goed naar de gewrochte formules gekeken. Daarvan bleken er slechts twee fout te zijn overgenomen. Dat kan de beste gebeuren. Na correctie bleek ik gelukkig aan deze zijde van het koude water te kunnen blijven en op een tamelijk logische plek naar de bonuscache te mogen zoeken.
Zo kwam alles goed en mocht ik met de wind in de rug op mijn vouwfietsje terugscheuren naar mijn geparkeerde bolide bij de pont.
Dank voor de grappige serie en bijbehorende bonuscache.

traditional20227. 9-Darter #9 by De Spijkies
smileyYeaah! Midden in de double 18! Een onvervalste 9-darter! Kom maar op met die bonus!

20226traditional20226. 9-Darter #8 by De Spijkies
smileyYeaah! Midden in de triple 15. Nog 36 te gaan.

traditional20225. 9-Darter #7 by De Spijkies
smileyDerde beurt. Yeaah! Midden in de triple 20. Nog 81 te gaan.

traditional20224. 9-Darter #6 by De Spijkies
smileyYeaah! Rechts in de triple 20. "ONE HUNDRED AND EIGHTY!!" Nog 141 te gaan.

traditional20223. 9-Darter #5 by De Spijkies
smileyYeaah! Links in de triple 20. Nog 201 te gaan.

traditional20222. 9-Darter #4 by De Spijkies
smileyTweede beurt. Yeaah! Midden in de triple 20. Nog 261 te gaan.

traditional20221. 9-Darter #3 by De Spijkies
20218smileyYeaah! Rechts in de triple 20. "ONE HUNDRED AND EIGHTY!!" Nog 321 te gaan.

traditional20220. 9-Darter #2 by De Spijkies
smileyYeaah! Links in de triple 20. Nog 381 te gaan.

traditional20219. 9-Darter #1 by De Spijkies
smileyEerste beurt. Yeaah! Midden in de triple 20. Nog 441 te gaan.

traditional20218. Spuizicht by dnabbor
smileyZoals wel vaker in mijn lange geocache-carrière vond ik bij mijn tweede bezoekje de cache hier binnen een minuut. Vorige keer heb ik vrij lang vergeefs rondgestruind. Ik kan bijna niet geloven dat de cache hier toen aanwezig was. Maar de CO heeft het destijds zelf gecontroleerd en ik moet dus aannemen dat ik toen behoorlijk met de neus heb gezocht. Dank voor deze toch heus niet lastige cache.


20217traditional20217. Braedan's TB hotel (aka Braedan's 1e geocache) by The Tollies
smileyDaar werd ik Spijkenisse zomaar ergens in een woonbuurt verrast met een prachtig hotel, categorie Madurodam. Ik heb de voorpui geopend om mij toegang te verschaffen en zodoende mijn worteltekening kunnen achterlaten in het gastenboek. Dank daarvoor.

traditional20216. TOP Spijkenisse by thefrog65
smileyHet zal wel aan mij liggen, maar bij toerisme denk ik niet meteen aan Spijkenisse. Volgens mij valt hier toeristisch weinig over te stappen. Als ik mij vergis, hoor ik het graag. Natuurlijk kwam ik daar ook niet voor, maar voor een cache. Die lag op een goed plekje. Dank daarvoor.

traditional20215. Inlaatsluis Spijkenisse by T.yo
smileyOp herhaling bij de inlaatsluis. Ik geloof voor de derde keer. Toch is de cache elke keer anders verstopt. Deze was wel heel listig. Dank daarvoor.

traditional20214. Save Travels by Jeandix
20214smileyDat was een fraaie cache die ik hier vond in de buurt van het Hartelkanaal bij Spijkenisse. Zo zie je ze niet vaak. De inhoud was vrijwel volledig lucht, maar dat maakte mij niets uit. Met genoegen mijn worteltekening in het grote logboek geplaatst. Dank daarvoor.

traditional20213. Verloren cache of cash by T.yo
smileyEindelijk een cache of cash waarbij beide schrijfwijzen geoorloofd zijn. De CO somt verder in de beschrijving op wat je zoal kwijt kunt raken bij het geocachen. Daar heb ik een interessante ervaring mee. Vorig jaar vond ik in Bergen op Zoom een zonnebril in de buurt van een cache en legde die in mijn auto. Een jaar later ontmoette ik twee geocachers bij de tocht om het Brielse Meer en heb samen met hen de tocht afgemaakt. Onderweg memoreerde één van hen dat ie ooit ergens zijn zonnebril had verloren. Om een lang verhaal kort te maken. In Brielle kreeg de zeer verbaasde man zijn zonnebril weer terug. Grappig dat ik dezelfde geocacher 7 jaar geleden ook eens had ontmoet en hem toen op de foto heb gezet, waarbij hij die zonnebril droeg!
Dank voor deze gemakkelijk te vinden cache.
Uit: 2x TB, 1x coin