08-12-2014

Wandelen in Den Haag vlakbij het Prins Clausplein waar een leuke kleine serie ligt die mij precies genoeg caches moest opleveren voor mijn jachtkalender.

 

mystery20187. Hartlooprondje #bonus by MuppetsH&R
20187smileyLijkt me sterk dat die twee kleine Muppets van de foto in de beschrijving ver komen op die grote hardloopschoenen, maar dat terzijde. Ik heb in ieder geval vandaag het hele rondje afgelegd en het was inderdaad precies 3,5 kilometer. Onderweg zo nu en dan een buitje. Eigenlijk voor een mooi-weer-cacher zoals ik niet de juiste omstandigheden, maar aangezien ik tegenwoordig ook statistisch geocache, moesten er ivm de jachtkalender vandaag 6 caches worden gevonden.
In principe gewoon het hele rondje doen en onderweg 6 caches vinden was het motto. Alsof ik iets voorvoelde had ik voor de zekerheid op weg hierheen vanaf Delft een cache geraapt. Goed voor het moreel en bovendien een klein zekerheidje mocht er bij dit Hartlooprondje iets misgaan. En dat deed het. Geen idee waar ik #4 zou moeten vinden. De andere caches van de serie lukten wel en gelukkig was de gemiste bonusinfo bij #4 nauwelijks van invloed in de formule. Zodoende kon ik na het vinden van deze bonuscache met een voldaan en tevreden gevoel vanaf deze locatie in Den Haag vlakbij het Prins Clausplein terugrijden naar Delft. Dank daarvoor.
In: TB Uit: 2x TB

traditional20186. Hartlooprondje #5 by MuppetsH&R
smileyNa de deceptie bij #4 hoopte ik vurig hier wel te kunnen toeslaan. Mijn hoop werd vervuld. Er wachtte mij de zoveelste fraai verborgen cache op dit rondje. Op naar de bonus. Dank voor deze.
Uit: TB

20185traditional20185. Hartlooprondje #3 by MuppetsH&R
smileyDat de MuppetsH&R enthousiaste hardlopers zijn, geloof ik direct, maar het blijken bovendien handige knutselaars. Hier bij #3 mocht ik genieten van het werk hunner handen. Typisch een cachevorm waar geocachers blij van worden. Ik wel in ieder geval. Dank daarvoor.

traditional20184. Hartlooprondje #2 by MuppetsH&R
smileyIk had al aardig wat favo's zien staan voor deze tweede cache van de serie en was dus erg benieuwd waarom. Nu weet ik het. Op een achterafplekje vlakbij langsrazend verkeer waar je overigens totaal geen last van hebt, mocht ik een bijzondere constructie bewonderen. Natuurlijk had ik in het verleden al vele caches gezien die volgens hetzelfde principe waren aangebracht, maar deze leek mij aardig uniek vervaardigd. Met veel plezier de cache gegraaid. Dank daarvoor.

traditional20183. Hartlooprondje #1 by MuppetsH&R
smileyAltijd spannend wat zo'n eerste cache van een serie brengt, want het zet de toon voor de rest. Na een paar honderd meter wandelen vond ik een keurig verstopt doosje en dat gaf hoop voor het vervolg. Dank daarvoor.

traditional20182. De Waterpas cache by Mirjam101
smileyNadat ik mijn bolide keurig waterpas op de Waterpas had geparkeerd, volgde een eerste snel vooronderzoekje dat geen resultaat opleverde. Het begon namelijk net te regenen en ik was zo stoer geweest om even zonder jas uit te stappen. Dus snel weer de nog steeds waterpas staande bolide in voor een hint en een warme jas met capuchon.
Toen voor een tweede alles overtreffende poging. Nu was het meteen raak en zo hoort het ook. Leuk gedaan. Dank daarvoor.