01-11-2014

Basis gelegd voor mijn 20.000e found morgen. Daarvoor vandaag 10 caches in Zoetermeer gevonden.

 

traditional19996. Koud Kunstje by Caveman192
19996smileyZo moeilijk is het in principe inderdaad niet. Je neemt 37 aluminium balken van 1,66 meter lang en 2 aluminium balken die flink langer zijn. Die 2 lange stamp je flink diep scheef in de grond en de andere 37 drapeer je er dan op kunstzinnige wijze langsheen, zodat er een getordeerd typisch Zoetermeers kunstwerk ontstaat. Daar kun je dan een cache bij verstoppen en dat heeft de CO gedaan. Ik zal wel geluk hebben gehad, want ik zag het doosje onmiddellijk. Dank daarvoor.

traditional19995. Zoek de mol by Frijmann.nl
smileyOp mijn geomaghengel kan ik de laatste tijd steeds meer bouwen. Mijn lieve dochter heeft deze vervaardigd en ik ben er steeds blijer mee. Hij gaat gemakkelijk in de binnenzak van mijn geobodywarmer Er is volgens mij een nieuwe trend gaande in Geocacheland, waarbij tooltjes een belangrijke rol spelen. Zo ook hier in Zoetermeer waar een mol opgevist moest worden. Hij bleek zich listig te hebben verborgen, maar ontkwam niet aan mijn zoekdrift. Zonder noemenswaard tegen te spartelen kreeg ik hem in handen en kon mijn worteltekening plaatsen. Dank voor deze mooie cache.

traditional19994. Ed armageddon 3014 by havik
smileyEd de onheilsprofeet niet gezien. Dus kon ik rustig mijn gang gaan hier op deze vreemde locatie in Zoetermeer waar water stroomt langs allerlei paaltjes. Het kind in mij kwam weer boven en vrolijk huppelde ik over de paaltjes naar de juiste plek om daar een listig verborgen doosje te vinden. Leuk gedaan. Dank daarvoor.

19993traditional19993. Langs de snelweg? by Dragon1ord
smileyToch niet daar bij het water? Dat leek me niet de plek van een snelweg. Was het ook niet. Het water stond wel flink hoog zoals je van een boezem mag verwachten. Mijn oude stramme rug maar weer eens diep gebogen en hebbes die petling. Inderdaad een mooie plek hier in de bocht. Dank daarvoor.

traditional19992. Boomgaard by Dragon1ord
smileyEven een snelle graai. Dat was wel nodig, want er was flink veel volk op de been. Een groot deel daarvan was hard aan het werk in en bij de boomgaard. Er werd met takken gesleept over het wandelpad. Maar de nano was binnen. Dank daarvoor.

traditional19991. Een heel bijzonder huis by wijvandejong
smileyRevisited. Vorige keer bleek de cache te zijn verdwenen, maar nu in de herkansing was het snel raak. Het bijzondere huis stond er trouwens nog net zo. Dank voor deze leuke cache.

traditional19990. Met de RandstadRail door de bocht by LuckieStar
smileyMet de Randstadrail ben ik nog nooit geweest en het zal er ook wel niet van komen. Vandaag kort in Zoetermeer op mijn vouwfietsje rondgepeddeld, waarbij ik mooi deze fraai verborgen cache mee kon pikken. Dank daarvoor.

traditional19989. Emily's place by cheetah72
19989smileyEmily stond vlak achter de deur volgens mij. Door de kier even dag gezegd en daarna mijn slag geslagen. Gelukkig was ik lang genoeg met mijn 1,76 meter. Leuk gedaan. Dank daarvoor.

traditional19988. Bij het "Water Aquaduct" by LuckieStar
smileyEven langs het Water Aquaduct gereden om iets recht te zetten. Vorige keer vergeefs lopen zoeken. Na een tip van Loze Jorry durfde ik de herhaling wel aan. Tsja, daar had ik blijkbaar de vorige keer niet goed gekeken. Maar met de kennis van nu bleek het een eitje.
Overigens snap ik de werking van het aquaduct nog steeds niet. Volgens mij gaat er gewoon een slootje onder de weg door. Of zit het geheim aan de andere kant van de weg? Gelukkig hoef ik mijn hoofd daar niet echt over te breken. Dank voor deze leuke cache.

traditional19987. Welkom bij sv DSO by LuckieStar
smileyRevisited. Flink veel drukker dan de vorige keer, toen ik hier zocht. Voetbal leeft blijkbaar in Zoetermeer. Dankzij een tip van Loze Jorry hoefde ik me niet weer een breuk te zoeken. De listig verborgen cache werd nu snel gespot en van mijn worteltekening voorzien. Eindelijk. Dank daarvoor.