02-09-2014

Fietsen in Leidschendam betekent voor mij mijn helpdesk stand by. Dat bleek vandaag maar eens weer. Wat een kanjer die Biertje!

 

traditional19386. Geketend by MuppetsH&R
19385smileyNou, dat zag er niet best uit bij mijn aankomst. De lange ketting lag geheel buiten de verstopplek, maar gelukkig was de cache nog intact. Ik heb dus mijn worteltekening geplaatst en de boel volgens de bedoelingen van de CO weer zo netjes mogelijk opgeborgen. Hopelijk blijft dat zo tot de volgende geocacher zich meldt.
Dank voor deze leuke cache.

traditional19385. Sijtwendetunnel by Ruud-CV14
smileyLekker die tunnel hier bij Leidschendam. Ik heb er al veel gebruik van mogen maken. Vandaag bekeek ik de boel eens van de andere kant en dan zie je eigenlijk niets. Tenminste niet van de tunnel. Wel een mooi kanaal natuurlijk waar de tunnel onderdoor gaat. De keurig verborgen cache bleek niet zo'n keurig opgeborgen logrolletje te bevatten. Het was op afzichtelijke wijze in het doosje gepropt zonder het op te rollen. Ik heb het zo goed mogelijk in fatsoenlijke staat proberen te brengen.
Dank voor deze leuke cache.

traditional19384. 's-Morgens in de vroegte by Mandy Curiosa
smileyOm klokslag 14.14 graaide ik de cache hier in Voorburg, waarmee maar weer eens bewezen werd, dat je hiervoor helemaal niet vroeg hoeft op te staan. Dank voor deze leuke cache.

 

19383traditional19383. Essesteijn#2 - Het voetgangerspad by pb7tt
smileyDe wraak van de CO was zoet. Afgelopen zondag had ik hem flink doen zweten bij mijn cache in Delft. Nu moest ik eraan geloven. Maar mijn pogingen mislukten faliekant. Wat doe je dan? Juist! Je belt je persoonlijke bejaarden-helpdesk Biertje. Onlangs schijn ik per ongeluk mijn lidmaatschap hiervan flink te hebben opgewaardeerd en dan weet je niet wat je overkomt. Niet alleen bevestigde hij me telefonisch dat ik de juiste locatie te pakken had. Toen hij hoorde hoe verschrikkelijk moeilijk ik het hier had in het zweet mijns aanschijns, sprong hij stante pede op zijn fiets om persoonlijk dit varkentje hier te wassen.
Hoewel ik er een hard hoofd in had en ook zijn eerste pogingen geen resultaat hadden, zette hij door en wist met uiterste krachtsinspanning beweging te krijgen in de ellendige pvc-dop die bijna muurvast de boel afsloot. Triomfantelijk zijnerzijds en met daverend applaus mijnerzijds lag de boel open voor mij om de cache eindelijk op te vissen. Ongelooflijk dat je van het veelvuldig openen van bierflesjes zulke spierballen kunt opbouwen.
De rest was natuurlijk kinderspel. Het juiste tooltje werd ingezet en zo kon ik mijn worteltekening kwijt. Nog even nagebabbeld, maar toen moest de goede helper verder om nog veel meer bejaarden te gerieven.
Dank voor deze leuke cache en oneindig veel dank aan mijn helpdesk voor alle inspanningen.

 

19382traditional19382. De Zwarte Poort by Papafish71
smileyDuidelijk dat ik hier in Leidschendam in Biertjes achtertuin rondzwierf. Deze cache vond hij als eerste, hetgeen hij mij tijdens een genereuze ontmoeting vandaag gnuivend mededeelde. Sinds zijn vondst in januari van dit jaar is de cache-constructie er niet beter op geworden. Het werkt nog wel, maar misschien is enig onderhoud niet overbodig. Wel mooi gedaan natuurlijk. Dank daarvoor.

 

traditional19381. Jacob Cats by dooiedienders
smileyDe cache lach precies op de plek waar ik hem verwachtte. Ik hoefde er nauwelijks over na te denken, hoewel me dat wel werd geadviseerd. Vader Cats zou trots geweest zijn, denk ik. Leuk gedaan. Dank daarvoor.

 

traditional19380. Met STIP op de kaart ... Voorburg by GeoGabriël & DutchDavidof
19380smileyWat een verhoging der levensstandaard,
Al die STIPPEN op de Nederlandse kaart!
De cache op deze STIP in Voorburg
Gevonden zonder één slok Beerenburg.

traditional19379. Buitengoed Dorrepaal by berber201
smileyDiverse aardige groetende medewerkers van het buitengoed hier in Voorburg vriendelijk teruggegroet voordat ik bij de grappige cache arriveerde en er mijn worteltekening kon plaatsen. Inderdaad best een fijne omgeving hier met veel planten en dieren. Dank daarvoor.

traditional19378. Spelen op Forum Hadriani by Mirjam101
smileyHet duurde wel even voordat ik op de resten van het voormalige Forum Hadriani hier in Voorburg mijn slag kon slaan. Net voordat ik mijn bejaarden-helpdesk wilde bellen om bijstand, spotte ik het listig verborgen doosje. Dat was de ouverture van een lastige cache-dag waarbij de helpdesk behoorlijk actie is geweest. Maar nogmaals, deze vond ik zelf. Dank daarvoor.