13-08-2014

In en rond Delft blijft het caches regenen. Dus maar weer eens op de stadsfiets gestapt voor een opruimrondje.

 

traditional19262. Brain and Pinky have a dream by Brain and Pinky
19262smileyTerwijl de CO's heerlijk lagen te dromen, zocht ik me suf naar de cache. Onlangs was ik trouwens ook hier vlak langs de N470 voor een cache en die was eveneens leep verstopt. Desondanks had ik die vrij snel in handen. Maar deze wilde niet echt lukken. Dan maar eens de hint gelezen. Ja, toen begreep ik het dromengedoe wel van de CO's. Er moesten geestverruimende middelen worden gebruikt. En op dat gebied ben ik een absolute leek.
Bier? Nee, leek me niet. Dat versmalt de geest, voor zover ik uit eigen waarneming heb kunnen constateren. Wiet? Speed? Coke? Crack? LSD? Paddo's? XTC? Allemaal termen die ik wel eens zie langskomen op tv, maar geen idee wat het inhoudt.
Maar wacht eens, ooit gelezen, dat het lichaam ook zelf in staat is tot het aanmaken van endorfinen, bij voorbeeld door het voortdurend zingen van mantra's. Haha, dat was de oplossing. Dus meteen in hoger sferen proberen te geraken via het mummelen van de mantra 'Hebbes' en ik mag barsten als het niet waar is, maar binnen een minuut was ik volkomen in trans en zodoende heb ik geen idee hoe lang ik daarna nog als een zombie heb rondgelopen op zoek naar de cache.
Toen ik weer bijkwam uit mijn zelfbereide geestestrip, stond ik zowaar met de cache in handen. Verbazing tot en met. Wie verstopt er nu zo een cache? Nou ja, ik heb maar mijn worteltekening geplaatst en het zaakje teruggestopt. Ik sla de verstopwijze wel op in mijn geheugen. Je weet maar nooit.
Tevreden en ontnuchterd deze merkwaardige gebeurtenis achter mij gelaten. Dank voor deze cache.

 

19259traditional19261. boven water by t@bgirls
smileyMerkwaardige plek om hier versnaperingen te laten slingeren. Maar ja, zo langzamerhand kijk ik nergens meer van op bij geocaching. Terwijl veel langzaam- en ook snelverkeer mij passeerde, probeerde ik zo luchtig mogelijk mijn worteltekening te plaatsen en dat is gelukt. Leuke creatie. Dank daarvoor.

traditional19260. Smitsdijker by oki1980
smileyDaar moest ik mijn oude stramme rug toch wel even plagen hier ergens in Ypenburg, maar het had resultaat. Het beloofde licht heb ik niet kunnen waarnemen. Toch dank voor de cache.
PS De grootte van deze cache (<100 ml) is volgens de regels van Groundspeak een micro cache en geen small. Even aanpassen svp.

traditional19259. Naturistenwijk by Knarfie
smileyAls notoire naturist stevende ik likkebaardend op mijn vouwfietsje af op de locatie in Ypenburg. Groot was mijn teleurstelling dat ik er geen enkele soortgenoot heb kunnen spotten. Het bleef bij een nanootje, maar daar was ik ook blij mee. Dank daarvoor.

traditional19258. Kwamkwammer by Mozique
19258smileyVandaag richting Pijnacker gefietst om de verleden tijd van een komkommer te onderzoeken. Ik moet zeggen, dat de twee maanden oude komkommer er nog pico bello uitzag. Totaal niet aangetast door de tijd. Dat kun je van mij niet zeggen, maar desondanks heb ik blij en opgewekt mijn worteltekening geplaatst. Dank daarvoor.

traditional19257. Tussendoor(tje) by Badgast
smileyIn het algemeen ben ik niet zo van tussendoortjes, maar voor deze hier in de buurt van Delfgauw maakte ik een uitzondering. Ik heb deze plek tussen het vinden van twee andere caches door, een bezoekje gebracht. En niet zonder resultaat. Dank daarvoor.

traditional19256. DUCK #5 - In de bocht by vanBaarsel
smileyOok dit Duckie even voorzien van mijn worteltekening. Verder geen problemen. Het verkeer gewoon even stilgelegd voor deze gebeurtenis. Moet kunnen. Netjes verstopt. Dank daarvoor.

 

19255mystery19255. ACNES by Lecqertjes
smileyUiteraard evenals veel anderen nooit gehoord van deze vervelende ziekte. Zelfs Google heeft er moeite mee en schakelt snel over op Acne. Dat scheelt maar één letter, maar is heel iets anders. En in de beschrijving lees ik, dat zelfs veel artsen er niet van op de hoogte zijn. Gelukkig dan ook voor het kindje van de CO, dat haar leed nu geleden is, omdat de oorzaak van haar pijn ontdekt is.
Verrassenderwijs kwam ik na het correct beantwoorden van de vragen op een mij nog onbekend gebiedje in Delft terecht. Als ik dit had geweten, had ik hier zelf ooit een cache willen verstoppen. Dank voor het tonen hiervan en voor de cache.

multi19254. Micro #3 in Tanthof - Snoepgoed by vanBaarsel
smileyEens even kijken hier in de Tanthof te Delft of er nog wat te snoepen viel. Dat viel tegen. In alle opzichten. Dus toen maar aan het geocachen gegaan. Tellen, getal pakken, weer tellen, even hoofdrekenen (jaja!) en hopla, daar stond ik op de stash area. De hint deed mij schrikken. Ik ben drie keer om het object gewandeld en zag geen kans de hint uit te voeren. Gelukkig had ik het verkeerde object te pakken. Het goede object stond even verderop en warempel daar was de cache. Leuk gedaan. Dank daarvoor.