07-06-2014

Flashmob event op de Markt in Delft. Ik was erbij en maakte er een filmpje van.

 

event18524. WWFM XI - Applaus voor Hugo
18524smileyZit ik toch een log te schrijven voor mijn aanwezigheid op de Delftse flashmob. Ik was van plan alleen even een filmpje te schieten van de gebeurtenis. Maar ja, toen stuurde die lepe vanBaarsel zijn lieve oudste dochter Annabel op mij af om mij over te halen toch te loggen. Ik hield ongeveer 5,2 seconden stand alvorens door de knieƫn te gaan.
Overigens was ik ervan overtuigd dat de film was mislukt, omdat ik hem ter plekke niet in het voorbeeldscherm op mijn camera kreeg. Gelukkig paniek om niks. Het door een 100-tal geocachers met geweldig enthousiasme uitgevoerde applaus met hier en daar geroep en gefluit bleek keurig te zijn opgenomen. Het is te zien op YouTube:
http://youtu.be/AsvLqjIt4ag
Na afloop nog wat praatjes gemaakt hier en daar. Sommigen herkende ik niet omdat ze zich behoorlijk anders hadden gekleed dan bij eerdere ontmoetingen. Een aantal jongeren herkende ik niet, omdat ze sinds de laatste keer dat ik hen zag spectaculair waren gegroeid. Het blijft altijd verrassend dat geocachen. Zo kreeg ik bij voorbeeld door Krefdebef spontaan een First Aid Kit Basic in handen gedrukt en verblijdde Biertje mij met een heuse voetbalclub Heerenveen TB.
Na een halfuurtje begon het een beetje frisser te worden en was het tijd om tevreden huiswaarts te keren. Dank aan de organisatie en het spontane geocachevolk voor deze leuke happening.

18524a18524b