03-06-2014

In Den Hoorn is altijd wat te beleven, vooral veel doodlopende weggetjes. Daar heb ik me doorheen geworsteld en een leuke multi gedaan waarbij 2 waypoints ontbraken. Via de Carrotte-methode de cache gevonden.

 

multi18477. De Badeendjes Cache by Ammertje
18477smileyNou dacht ik toch echt dat badeendjes de vliegkunst niet machtig waren. Toch bleken er twee te zijn gevlogen, namelijk bij wp4 en wp5. Natuurlijk kan men tegenwerpen dat ik weer eens met mijn neus heb gezocht, maar de twee die ik wel vond, zaten daar zo overduidelijk, dat ik er toch vanuit ga dat ze foetsie zijn. Zeker bij wp4, waar de visser mij de exacte plek wees en zelf ook vreemd opkeek, dat het eendje weg was. Die kleur ervan wist ie niet. Blijkbaar nooit op gelet.
Zodoende moest ik de aloude intussen zeer beproefde Carrotte-methode van stal halen om met onvolledige gegevens deze cache te vinden. Kenners weten, dat deze methode zelden faalt, hum. Dus bosje in en bosje uit, maar uiteindelijk was het raak en kon de box worden getrokken.
Overigens kwamen oude tijden hier bij mij boven. Zelf ooit eens hier een cache verstopt en ook al heel wat caches van anderen in dit leuke gebied gevonden. Nog verder terug in de tijd deed ik hier veldwerk voor een nationaal plantenonderzoek. Mijn 'hok' lag hier en dat heeft me geïnspireerd voor het bedenken van de cache 'Hokjesgeest'. (Als je die nog wilt doen: http://coord.info/GCGY2Z het kan nog steeds.)
Dank voor deze mooie cache.

 

18476mystery18476. Gewassen Den Hoorn Bonus by xizat
smileyNa alle ellende die ik hier had gehad met allerlei Hoornse gewassen, was deze cache een verademing. Als een raket vloog de cache hier in mijn handen. Overigens was de weg hierheen niet zonder complicaties. Den Hoorn sterft namelijk van de doodlopende weggetjes en ik schijn een voorkeur te hebben voor het blindelings kiezen ervan. Behoorlijk omgefietst dus, maar uiteindelijk wel de juiste plek bereikt. De CO had hier een waar kunstwerk neergezet, waar ik met genoegen mijn worteltekening heb achtergelaten.
Dank voor deze mooie cache.

traditional18475. als elke seconde telt by firemendave
smileyOp de seconde af 13.07 arriveerde ik op ground zero hier in de Delftse wijk Tanthof en 2 seconden later was ik afgestapt om te kijken wat hier te verhapstukken viel. Ik zag niets en besloot beschrijving en hint te raadplegen. Dat ging geheel paperless en duurde precies 116 seconden. Maar toen wist ik wat me te doen stond. Vijf seconden later had ik de cache in handen en plaatste in 35 seconden mijn worteltekening. Het terugplaatsen nam 4 seconden in beslag, het bijwerken van de administratie 49 seconden en het opstappen 2 seconden. Als je nu alle hier benodigde seconden optelt, kun je een vrij nauwkeurige schatting maken van mijn leeftijd, hahaha. (Wel even door 3 delen)
Dank voor deze leuke cache.