19-05-2014

In de Grote Plas van de Delftse Hout is onlangs een cache geplaatst. Vriendje Angio bereid gevonden kopje onder te gaan om deze voor mij op te duiken.

 

traditional18428. Kopje onder in het Delftse Hout by Golddiggers2645
18428smileyLeuk bedachte cache en hoewel ik van huis uit een beestachtig goede zwemmer ben, had ik toch liever dat iemand anders voor mij even kopje onder zou gaan in de Grote Plas van de Delftse Hout. Liefst een jeugdig persoon met een zwemdiploma en meteen dacht ik aan Angio die mij 5 jaar geleden ook had geholpen met het vinden van een cache, toen in de Wippolderwijk samen met zijn zus en vriendinnetje.
Hij was gelijk bereid voor het avontuur en vanmiddag was het zover, stralend zomerweer, nauwelijks wind, ook moeder Albertina ging mee, wat kon er nog mis gaan? Niets, alhoewel een visser vlakbij de cache-locatie de ene joekel van een karper na de andere uit het water trok. Dit leidde de zwemheld nauwelijks af, de 40 meter water werd moeiteloos doorkliefd en doortastend werd de cache losgehaakt en keurig naar mij toe gebracht, zodat ik mijn worteltekening op het kurkdroge logrolletje kon plaatsen. Daarna werd de cache weer netjes op zijn plekje teruggeplaatst. Eenden, zwanen en meerkoeten keken vanaf een afstandje bewonderend toe.
Zo eindigde dit zwemavontuur en keerden wij zeer tevreden huiswaarts.
Dank voor deze leuke cache en Angio natuurlijk voor de hulp.

18428a18428b

18428c18428d