17-05-2014

Heerlijk gefietst in Delft en Rijswijk. Het geocachen in Delft ging nog, maar in Rijswijk huilen met de pet op. Toch ook daar nog twee leuke caches gevonden.

 

traditional18419. Vet by t@bgirls
18418smileyJa, deze was zeker vet. Geen enkele grijze cel in mijn hoofd die zulks hier op deze plek in Rijswijk had verwacht. Bovendien een prettige verrassing, want het rondfietsen in deze satellietplaats van Delft bracht mij verder nauwelijks vreugde. Een cache onbereikbaar vanwege de zaterdagse markt en twee caches niet gevonden ondanks lang zoeken. Bij de Hoornse brug gelukkig nog wel een grappig fluitertje gezien, maar dat was het dan ook wel.
Het doel van deze zonnige middag was overigens wel bereikt: lekker fietsen. Maar ja, als geocacher wil je ook wel wat caches vinden. Bij deze is dat tenminste gelukt. Dank daarvoor.

traditional18418. Tweet by t@bgirls
smileyParmantig zat hier bij de Hoornse brug te Rijswijk iemand/iets/... me op te wachten. En het had dus niets met twitter van doen, zodat ik mijn 5 accounts op dat sociale medium niet hoefde te raadplegen. Lang bezig geweest met de geadviseerde pincet om het nog tamelijk verse logrolletje tevoorschijn te toveren, maar uiteindelijk won de aanhouder, ik dus. Fluitend mijn worteltekening geplaatst en hop verder Rijswijk in, niet wetende dat dit op een behoorlijk fiasco zou uitlopen. Maar het was mooi weer om te fietsen en dat was een deel van de motivatie vandaag. Dank voor deze leuke cache.

Op weg van Delft naar Rijswijk kwam ik CSKA tegen en heb even gezellig met hem staan babbelen.

18417traditional18417. Nieuw Delft by leosoons
smileyNadat Delft al jaren een puinhoop is, komt er nu licht aan de horizon. En bovendien een nieuwe station. Veel mooier dan dat oude ouderwetse nauwelijks toegankelijke bouwwerk. Overigens zie je mij zelden in de trein, dus eigenlijk maakt het me geen biet uit. Dat de trein voortaan ondergronds door het centrum raast, vind ik een weldaad. Kan me niet gauw genoeg zover zijn. Mijn cache 'ff tempo' duidt daarop.
De nano was snel in the pocket. Dank daarvoor.

traditional18416. Paal & Perk by GeoPiƱo
smileyHet was Karin en Boudewijn die 17 minuten voor mij deze cache logden dus niet gelukt paal en perk te stellen aan dit soort verstopactiviteiten hier in Delft. Ik heb het dan ook maar door de vingers gezien. Het was mooi weer nietwaar? En nog mooi gedaan ook. Dank daarvoor.