12-04-2014

Twee nieuwe caches bij mij in de buurt en bovendien mooi weer. Dus op de fiets gestapt om even lekker te geocachen.

 

multi18178. I Love Delfts Blauw by erikpet
18178smileyIedereen in Delft altijd blauw, is het niet van de drank, dan is het van de kou.
Vanmiddag viel het mee, zowel met de drank als met de kou. De terrasjes zaten allemaal vol met gezellig kletsende mensen, er werd veel gewinkeld, horden toeristen werden met bussenvol aangevoerd. Echt een middagje Delft dus.
Ik bewoog mij op mijn stadsfiets tussen de mensenmassa's voort, door de CO van het ene blauwe wp naar het andere blauwe wp geleid. De meeste kende ik al wel, maar toch werd ik hier en daar verrast door recente werken. Sinds ik aan geocaching doe, kom ik veel minder vaak in de binnenstad van Delft. Goed dat deze cache mij weer even bij de tijd brengt.
Probleemloos genoot ik van het slalommen over de smalle straatjes langs de vele grachtjes en kwam langs nostalgische plekken waar ikzelf ooit caches heb verstopt. De eindplek is zeer toepasselijk en de cache zelf is een juweeltje. Dank daarvoor.
Uit: coin

 

 

18177traditional18177. Het zusterhuis de Zonneburcht by sandertkd
smileyNiks neogotiek, architectuur of cultuurhistorie hier bij de kerk in Den Hoorn. Bij mijn aankomst betrapte ik Appie en Joke bij het zich vergrijpen aan andermans eigendommen. Ik heb hen dan ook gesommeerd onmiddellijk de spullen weer terug te leggen. Wel heb ik eerst voor de zekerheid even mijn naam in het boek geschreven ter controle. Braaf plaatste Joke de boel weer op het oude plekje en daarmee waren voor mij de zaken weer in het reine.
Nog even gezellig met deze Delvenaren staan kletsen, voordat Appie er met Jokes auto vandoor ging. Gelukkig kon Joke zelf nog bijtijds instappen om mee te rijden.
Dank voor deze mooie cache en Appie en Joke voor de gezelligheid.