08-01-2014

13 potentiële smiley's op de Bussumse Heide. Samen met mijn zus hebben we er 4 gevonden.

 

mystery17804. Alweer een :-) op de hei by te paard
17804smileyEn alweer was de Bussumse Hei het toneel van mooie wandeling samen met mijn zus en hondje Max. Dat verdiende volgens mij wel een smiley en ik mag barsten als het niet waar is: hier vond ik vandaag mijn vierde :-). Het bleek de neuspunt van een nog omvangrijkere Grote Smiley te zijn. Het was tevens de laatste voor vandaag. De brede smile van de mond – bestaande uit 9 caches - moet dus nog even ons bezoekje afwachten.
Nadat we deze smiley-cache na een poosje zoeken in the pocket hadden (Hebbes!), troffen we vlakbij het lange rechte pad, dat 'Gebed zonder Einde' wordt genoemd, twee dames enigszins in verwarring, doch niettemin zeer vrolijk. Het bleken Jometdebanjo en KanariAri te zijn die moeite hadden om op de hei te blijven. Hun vorige berekening leidde hen namelijk naar het station midden op de rails. Gelukkig vonden ze ter plekke uit dat hier niet gestapelteld hoefde te worden, ook niet half. Met de nieuwe berekening kwam het allemaal goed, zo kon ik thuisgekomen in hun internet-log lezen. De multi Bussumerheide werd door hen keurig voltooid. Deze had ik anderhalf jaar geleden al eens gedaan, maar de details ervan wist ik niet meer.
Zoals gezegd zat het cachen voor ons erop. Dank voor deze leuke smiley-cache.

 

17803traditional17803. Nog een :-) op de hei by te paard
smileyEn nog een keer was de Bussumse Hei het toneel van mooie wandeling samen met mijn zus en hondje Max. Dat verdiende volgens mij wel een smiley en ik mag barsten als het niet waar is: hier vond ik vandaag mijn derde :-). Het bleek het rechteroog van een nog omvangrijkere Grote Smiley te zijn.
Al bij het aanlopen zagen we twee dames bezig met zoeken. Het bleken Kreekel en Kroontje te zijn, vergezeld van een aantal hondjes die onmiddellijk met Max wilden spelen. Alleen had Max daar wat moeite mee gezien zijn trieste verleden als Bulgaars straathondje dat onder moeilijk omstandigheden had moeten overleven en daardoor nogal wantrouwig van aard is. Terwijl de hondjes elkaar mentaal aan het aftasten waren, zochten wij met vier personen de cache. Succes kan dan natuurlijk niet uitblijven en zo verschenen er veel smiles op onze gezichten. Dank voor deze leuke smiley-cache.

 

mystery17802. Verhip, een :-) op de hei by te paard
17802smileyVerhip, de Bussumse Hei was het toneel van mooie wandeling samen met mijn zus en hondje Max. Dat verdiende volgens mij wel een smiley en ik mag barsten als het niet waar is: hier vond ik vandaag mijn tweede :-). Het bleek een deel van de neus van een nog omvangrijkere Grote Smiley te zijn.
Het vinden van de cache was beslist geen wassen neus. Sterker: de CO probeerde ons hier flink bij de neus te nemen met zijn verstopwijze. Gelukkig zag mijn zus op zeker moment iets van onnatuurlijke aard en kon ik verder onderzoekend de fraai verborgen cache tevoorschijn toveren. Hebbes! Mooi gedaan! Dank voor deze mooie smiley-cache.

mystery17801. :-) op de hei by te paard
smileyDe Bussumse Hei was het toneel van mooie wandeling samen met mijn zus en hondje Max. Dat verdiende volgens mij wel een smiley en ik mag barsten als het niet waar is: hier vond ik vandaag mijn eerste :-). Het bleek het linkeroog van een nog omvangrijkere Grote Smiley te zijn.
In een bosje waar zo te zien ook regelmatig kuddes koeien verblijven was het niet lastig de eerste cache vandaag te ontdekken. Hebbes! Breed smilend werd de worteltekening geplaatst en gingen we op weg naar meer.
Dank voor deze leuke smiley-cache.