03-01-2014

Eerste cache-dag in 2014 werd een fietstochtje naar het Abtswoudse Bos en naar een vlakbij mijn huis gelegen parkje.

 

traditional17782. Paaltje by mudhoppers
17782smileyWelgeteld de 3.751ste paal georiënteerde cache die ik tot dusver heb gevonden. En één van de bijzonderste. Ik moest er wel een flink eind voor fietsen naar het verre Delftse Abtswoudse Bos en aldaar een stuk door de modder ploegen, maar toen had ik ook wat. Een schitterende paalachtige knutsel met nogal wat plekjes waar de cache niet verborgen was. Net toen ik in mijn geotechnische ongeduldige drift de hele constructie op gewelddadige wijze wilde demonteren, viel de cache mij als het ware in de schoot. Zelfs toen moest ik nog flink kijken waar het ding vandaan kwam. Prachtig gedaan allemaal. Dank daarvoor.

 

traditional17781. Oma weet raad by EnileK
smileyLieve CO. Het is vakantietijd en dat betekent veel rust in dit mooie Delftse park. Dat is voorbij als de scholen weer beginnen. Ik vermoed dat het volgende week zover is. Dan vind je hier dagelijks honderden leerlingen van het Stanislas College die wat door het park lummelen. En wat is er dan leuker om een duidelijk zichtbaar object even te onderzoeken? Hoe hoog schat je de kans in, dat deze leuke Oma cache dat overleeft?
Het moge duidelijk zijn: het valt niet mee om een leuk en veilig plekje voor je Oma-cache te vinden. Ik mocht al je eerste poging eens proeflopen en je hebt mijn suggestie toen opgevolgd door de cache daar niet te plaatsen. De plek die je daarop koos hoog in de boom, ging de mist in. En ook deze locatie lijkt mij zoals gezegd link.
Toch dank voor deze cache natuurlijk.