11-12-2013

Gelukt! Ik vond op 11-12-13 14 caches. Zo'n kans komt nooit weer. Ik trok daarvoor door Zoetermeer, Benthuizen, Boskoop en Waddinxveen.

 

multi17682. bomen in het bos by FishFreaks en Peropjot
17682smileyBlij dat er hier in Waddinxveen veel bomen in het bos staan. Toch kon ik door de bomen het bos nog zien en dat is in sommige bossen elders wel eens anders. Om 14.05 ging ik vanaf het ruime parkeerterrein van start voor een wandeling langs 4 wp's die met zorg waren uitgekozen. Ik vond er steeds aanwijzingen voor het vervolg. Alleen bij wp1 heb ik nogal lang staan zoeken. Hardnekkig bij de verkeerde maar wel mooie boom. Had ik de hint gelezen, was ik wat eerder wijzer geweest.
Het weer werkte prima mee om de wandeling tot een genot te maken, maar de apotheose was natuurlijk het vinden van de cache. Daarmee was mijn doelstelling voor vandaag gelukt: op 11-12-13 14 caches vinden. Ik zou liegen als ik zei dat de gebeurtenis om 15.16 plaatsvond, maar toen ik op weg naar Delft bij het Prins Clausplein toevallig op mijn autoklokje keek, zag ik daar grappig genoeg wel dat tijdstip prijken.
Dank voor deze mooie cache.

traditional17681. Monskey serie: LUCKY by Pluisje1
smileyLUCKY is een gelukkige Monskey,
Maar misschien beseft ze dat zelf nie.
17680Dit was nummer 13 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

 

traditional17680. Monskey serie: DON PEDRO by RSTW
smileyDON PEDRO is een Spaanse Monskey
En hier even op wintervakantie.
Dit was nummer 12 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

 

traditional17679. Monskey serie: CHAMP by ED-81
smileyCHAMP is een kampioenschap Monskey
En dus een regelrechte sensatie.
Dit was nummer 11 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

 

17677traditional17678. In the MIDDEL of nowhere... by Tim Peters
smileyOok in the middel of nowhere kun je behoorlijk je vingers branden. In dit geval aan een geniepig klein brandneteltje naast de cache. Dat verwacht je niet in december op een landweggetje bij Hazerswoude-Dorp. Met pijnlijke jeuk dus mijn worteltekening geplaatst en daarna heel voorzichtig de cache teruggelegd.
Dit was nummer 10 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

traditional17677. Schravenwildertpad by ED-81
smileyAls gastronoom was ik blij verrast te lezen dat in Oost-Europa gevulde eekhoorn met wodka op het menu staat. Moet ik toch ook eens proberen. Maar ja, waar vind je een eekhoorn? Toch niet hier tussen Boskoop en Benthuizen aan het Schravenwildertpad? Nou, dan kun je nog aardig verrast worden. Ik wel in ieder geval.
Dit was nummer 9 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

traditional17676. Pendelbus Boskoop-Enschede by bassie26
17676smileyEr zijn van die dagen dat ik niet met de bus van Boskoop naar Enschede hoef te pendelen. Vandaag bij voorbeeld. Anderen schijnen wat vaker deze schijnbaar belachelijke reis te maken. Ze weten alleen niet wanneer de volgende bus vertrekt. Ik pendelde alleen even van het parkeerterreintje naar de fraai verborgen cache in het Bentwoud en terug en niet met de bus maar met de benenwagen.
Dit was nummer 8 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

traditional17675. HansKitty's jeugd #1 Partijtje doen? by Hanskitty
smileyZoals bekend ben ik altijd in voor een partijtje. Of het nou voetbal, tennis, dammen, feestje of politiek is, mij kun je er voor wakker maken. Dus scheurde ik naar Benthuizen om op verzoek daar een partijtje te voetballen op de prachtig aangelegde sportvelden. Groot was mijn teleurstelling toen het hek gesloten en niemand verder aanwezig was. Toen heb ik mij maar getroost met een heel kleine cache.
Dit was nummer 7 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

 

17674traditional17674. Uitzicht op thuis! by Team Jopy
smileyDe teloorgang van een uitzicht. Ik kan erover meepraten. Toen ik in Delft kwam wonen, kon ik vanuit mijn flat 9-hoog tot aan de kust kijken. Ik zag de vuurtoren op de Maasvlakte, de enorme veilinghal in Honselersdijk, eigenlijk het hele Westland. Totdat een jaar of 10 later de almaar groeiende bomen aan de Provinciale weg mij dit schone uitzicht verhinderden. Bovendien werden er flats zowel in Delft zelf als in Den Hoorn gebouwd en heeft het dus geen zin voor mij om die bomen te kappen.
Hier tussen Zoetermeer en Benthuizen is ook zoiets gaande blijkbaar. Het begint met een fietspad door de voormalige wei en waar zal het eindigen? Gelukkig lag er als troost een bijzondere cache. Helaas is het logrolletje wat vochtig. Misschien even wat onderhoud?
Dit was nummer 6 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

 

traditional17673. How to learn it by rolokawasaki
17673smileyJe bent nooit te oud om wat te leren, zegt het spreekwoord. Dus toog ik naar de noordkant van Zoetermeer om bij een schooltje iets te leren. Bij voorbeeld hoe je in één blik een cache kunt spotten. Biertje beweerde ijskoud dat hem dat hier was gelukt. Ik had minstens 5 blikken nodig en niet eens gedronken...
Dit was nummer 5 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

 

traditional17672. Heavy Metal by luckyrik25
smileyDe CO beweert dat ik dit soort caches nog weinig heb gezien. Dat durf ik toch tegenspreken. Ik vind er elk jaar wel een paar van dit type. Maar het blijft leuk, ook hier in Zoetermeer, waar ik vooral moeite had mijn bolide te parkeren, maar gelukkig kon ik TomTom daar de schuld van geven.
Dit was nummer 4 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

 

17670traditional17671. Deze snoep ik even mee by Iced HiVje
smileyDe hondenuitlater had mij van verre bezig gezien en toen ik de stash area hier in Zoetermeer tevreden verliet merkte hij fijntjes op, dat het blijkbaar was gelukt. Ik heb overigens de cache wel wat beter teruggestopt, aangezien hij nogal open en bloot erbij lag toen ik hem vond en hem daardoor bijna aanzag voor weggeworpen afval.
Dit was nummer 3 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

traditional17670. Kunstobject Landmark/Birthmark by ronnoo
smileyAls kunstkenner pur sang was dit object in Zoetermeer natuurlijk een kolfje naar mijn hand. Leuk idee trouwens al die opgehangen slotjes voor ieder in de wijk geboren kind. Het begrip 'hangjongere' krijgt daardoor voor mij een geheel nieuwe dimensie. Overigens was het lekker rustig hier en had ik slechts één graai nodig voor het stevig in handen hebben van de cache.
Dit was nummer 2 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.

 

letterbox17669. Met STIP op de kaart... Kruisweg (Letterbox X.) by Kimopo
smileyWat een verhoging der levensstandaard,
Al die STIPPEN op de Nederlandse kaart!
De cache op deze STIP aan de Kruisweg
Bracht de naburige pluiskip bijna van de leg.
Dit was nummer 1 van de door mij op 11-12-13 14 gevonden caches. Dank daarvoor.