27-11-2013

Weer een statistiekcachedag vandaag. Lekker wat caches 'opgespaard' in Delft en omstreken. Twee daarvan geraapt.

 

mystery17604. [1DMGE] RWS/DID Art by bastgula
17604smileyZonder informatievoorziening ben je nergens. Dat geldt voor mijzelf, maar natuurlijk vooral voor een heftig instituut als Rijkswaterstaat. Deze kolossale meest geavanceerde vooruitstrevende en technologische uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, die dagelijks werkt aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Het instituut beschermt ons tegen overstromingen, zorgt voor een land waar voldoende groen is, en voldoende en schoon water. En waar we vlot en veilig van A naar B kunnen. Bovendien duurzame oplossingen voor een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland genererend. En hier in Delft zorgen ze dat die hele organisatie informatietechnisch gezien draait als een tierelier.
Als klap op de vuurpijl hebben ze een kunstwerk naast het gebouw geplaatst. Geen idee hoe dat eruit ziet, want ik was te lui en te beroerd om verder te fietsen nadat ik de cache had gevonden. De puzzel had ik namelijk thuis kunnen oplossen omdat ik intussen de grappen en grollen van Bastgula doorheb. Nu maar hopen, dat ie geen andere uitwassen bedenkt nu ik dat heb opgemerkt.
Dank voor deze leuke cache.

traditional17603. Met STIP op de kaart... Den Hoorn ZH by MLAtje en Team_J&L
smileyWat een verhoging der levensstandaard,
Al die STIPPEN op de Nederlandse kaart!
De cache op deze STIP in Den Hoorn
Kon mij wel enigszins bekoor'n.